VODITELJ "ZADRUGE" POSTAJE UČESNIK: Pink zvanično otkrio ime DRUGOG takmičara "Elite"

Autor:

Zadruga

06.08.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pink otkrio ime drugog takmičara "Zadruge 7 - Elita"

VODITELJ "ZADRUGE" POSTAJE UČESNIK: Pink zvanično otkrio ime DRUGOG takmičara "Elite"

Foto: Ilustracija

Televizija Pink je zvanično saopštila ime drugog učesnika "Zadruge 7 - Elita". U pitanju je Marko Đedović, učesnik treće, četvrte i pete sezone ovog rijalitija, koji je u "Zadruzi 6" vodio emisije "Izbacivanje" i "Nominacije".

Marka je publika upoznala kao zadrugara koji je bio bez dlake na jeziku, uvek spreman na verbalno suočavanje sa ostalim takmičarima, a mnogi su pronašli utehu u njegovim rečima.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko Đedović

Marko se pre nekoliko dana operisao. Nedavno je otkrio da ima zdravstvenih problema, i da će morati da ide na dve hirurške intervencije pre početka sedme sezone.

Nakon izlaska iz bolnice oglasio se na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

- Ja kući stigao, osećam se da mogu da letim bez grama bola. Sad mi je krivo što se mnogo ranije nisam odlučio na sve ovo, već trpeo gušenje i otežano disanje, za koje kažu da se više nikada neće ponoviti - napisao je Đedović.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Marko Đedović

Marku će se u novom rijalitiju priključiti Milena Kačavenda. Podsetimo, Pink je pre nekoliko dana otkrio da je ona prva zvanična takmičarka sedme sezone ovog rijalitija. Ona je i sama nagovestila da će on ući u "Zadrugu", kako je rekla da jedva čeka da se lično druži sa njim u Beloj kući.

Sedma sezona rijalitija "Zadruga" počeće uskoro, a kako je Pink saopštio nedavno, imanje se renovira i publiku će čekati spektakularna iznenađenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Miljana

06.08.2023 13:25

I nisi Marko za voditelja, ali kao igrac svakako da.

Maki

06.08.2023 15:18

Bio je slab takmičar. Bio je potrčko nekih zadrugara.