OVO JE CAREVA ROĐENA SESTRA: Pretila mu TUŽBOM u "Zadruzi", a evo kako je govorila o njegovoj vezi sa Aleks Nikolić! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.08.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Careva rođena sestra je njegova sušta suprotnost, a Filip je koristio svaku priliku da je nahvali!

OVO JE CAREVA ROĐENA SESTRA: Pretila mu TUŽBOM u "Zadruzi", a evo kako je govorila o njegovoj vezi sa Aleks Nikolić! (VIDEO)

Foto: ST/Nikola Mutić

Filip Car

Bivši zadrugar Filip Car nikada nije krio koliko voli svoju rođenu sestru Dinu. Dok Filip nema ni završenu srednju školu, Dina je visoko obrazovana i radio kao direktorka jedne ugledne kompanije, a Car ju je često pominjao tokom okršaja sa svojim partnerkama.

Dina ne voli da se eksponira u javnosti, a jednom prilikom je Filip u "Zadruzi" otkrio da je njemu i zadrugarima zapretila tužbama ako budu pominjali njeno ime, kao i ime njenog deteta.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Carev poziv sa porodicom

Iako ne voli da se eksponira, Dina se 2020. godine tokom Carevog prvog učešća u "Zadruzi 4" uključila uživo u rijaliti putem video-poziva, kad ga je podržala zajedno sa majkom i ocem. Car je tada imao turbulentan odnos sa Aleksandrom Nikolić.

- Ljubavi, dobro smo. Svi su dobro, tata je dobro, Bruno nije mogao doći jer je na putu, on je dobro, rekao je da je ljut jer ne treniraš i da smanjiš agresiju. Okej si, slušaj Žanu, Žana i Šebez su ti prijatelji, čestitaj Marku rođendan. Oni su tvoja porodica dok si tu, nemoj govoriti ružne reči Aleksandri. Znaš da te mama voli najviše na svetu. Budi pristojan sa Aleksandrom - rekla je Filipova mama tada.

- Podržavamo te sa kim god da si, ako ide ide, ako ne ide civilizovano se raziđi. Svi su uz tebe, svi su oduševljeni. Bezveze se svađaš. Svi psi su super. Šebez je zakon, puno ga pozdravi - rekla je Filipova sestra Dina putem video-poziva.

Snimak ovog poziva možete videti u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading