SKANDAL U PARIZU! Car napravio HAOS u hotelu, gosti ne prestaju da se žale! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.07.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar izbacio iz takta goste hotela u Parizu

SKANDAL U PARIZU! Car napravio HAOS u hotelu, gosti ne prestaju da se žale! (VIDEO)

Foto: ATA Images, Pixabay

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić i njen verenik Filip Car pre nekoliko dana su otputovali Pariz, na putovanje koje su dobili od fanova kao poklon za veridbu. Posetili su Ajfelovu kulu i Diznilend, a onda šokirali korisnike društvenih mreža. Naime, iako se nalaze na romantičnom putovanju, Aleks i Car dobar deo dana provode držeći "lajv" mečeve na TikTok-u, gde zarađuju novac.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleks i Car

Ovi mečevi znaju da budu burni, jer ljudi glasno pozivaju svoje pratioce da im šalju poklone, a izgleda da je i Car preterao sinoć. Naime, dok je držao "lajv", priznao je svojim pratiocima da mora da bude tiši, jer su se drugi gosti žalili na njih dvoje.

- Ljudi, ne smem da galamim, gosti se žale - priznao je Car tiho.

- Danas sam baš zagalamio, nema to, nije ko kod nas, nije Bosna, Srbija, Hrvatska, to mirno, kažu meni: "Vršiš nasilje nad gostima sa drekom". Rekoh, j*biga, TikTok meč. Gosti se žale - dodao je Filip.

Inače, mnogi fanovi Aleks i Cara su se ponadali da će se njih dvoje venčati na ovom putovanju, ali oni još uvek nisu pomenuli ovu temu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Iva

28.07.2023 11:58

Zalosno je to… dodjes u Paris i igras na TikTok ! Dosadnom coveku je svugde dosadno 😵‍💫 U gradu ljubavi , ne znaju sta ce od sebe 😂😂

JR

28.07.2023 14:28

STOKA OSTAJE STOKA ma gde bila

Mira

29.07.2023 10:01

Koje budale njima placaju putovanje. Strasno