RAZVEZALA JEZIK O SKANDALU NA AERODROMU: Aleks iz Pariza progovorila o DRAMI sa Filipom!

Autor:

Zadruga

25.07.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 6" otkrila šta se desilo na aerodromu

RAZVEZALA JEZIK O SKANDALU NA AERODROMU: Aleks iz Pariza progovorila o DRAMI sa Filipom!

Foto: ATA Images, Pixabay

Juče je kao bomba odjeknula vest da su se Filip Car i Aleksandra Nikolić žestoko posvađali na aerodromu i da je on urlao na nju, što je bilo i usnimljeno. Aleks se oglasila iz Pariza, zbog čega su oboje bili nervozni.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleks i Car

- Filip nije vikao na mene na aerodromu kao što mnogi misle. Filip i ja smo ceo dan nažalost proveli na aerodromu, mi smo jurili naše izgubljene prtljage i otišao nam je let za Pariz dok su nas na aerodromu šetali i pet puta smo prošli uzduž i popreko da bi tek uveče, stigao nas avion i posle ne znam šta je bilo sa prtljagom, a avion je odleteo. Naravno morali smo da kupimo nove karte za Pariz i plus je i taj avion kasnio 4 sata. Tako da smo bili nervozni sa razlogom. Prešli smo toliki put da bi nam avion otišao i prtljag naprosto nestao - rekla je Aleks pa dodala:

- Hvala Bogu sad je sve okej, u Parizu smo i upravo doručkujemo i pijemo kafu. Avion nam je kasnio u tom trenutku i trebalo je da budemo na gajtu i trazeći prtljag svuda po aerodromu, bez da smo pozvali bilo koga da nas snima. Jako je ružno da se tako prenese, ali evo dobro sada znate istinu - dodala je, između ostalog, Nikolićeva za "Pink.rs".

Republika

Foto: Instagram.com

Aleks i Car

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading