FILIP CAR PRIZNAO, JEDVA JE ČEKAO RASKID ANĐELE I ZVEZDANA: Srećan sam, okrenula mu je leđa i liferovala ga!

Autor:

Zadruga

27.06.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je nedavno verio Aleksandru Nikolić, Filip Car likuje zbog Anđelinog raskida sa Zvezdanom!

FILIP CAR PRIZNAO, JEDVA JE ČEKAO RASKID ANĐELE I ZVEZDANA: Srećan sam, okrenula mu je leđa i liferovala ga!

Foto: ATAImages

Anđela Đuričić i Filip Car

Nakon što je Maja Marinković sinoć napustila emisiju "Zadruga - Narod pita", Filip Car se uključio, pa prokomentarisao bivšu devojku, a onda se osvrnuo na raskid Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića.

Naime, iako je blizak sa Anđelom, Car je bio iznenađujuće srećan zbog njihovog raskida, te je priznao da uopšte nije razočaran:

Republika

Foto: ATA Images

 

- Nemoguće je zaobići, nisam razočaran, radi njihovog raskida sam srećan, jer smatra da Zvezdan za Anđelu nije i ona za njega nije. Nisam podržavao taj čin, ali me je iznenadilo, smatrao sam da je njena ljubav toliko jaka i bezuslovna da je ništa ne može srušiti. Šta je rezultat te cele situacije ja ne znam, ali me je iznenadilo da ga je na takav način liferovala i okrenula mu leđa. Mnogo je mučan ceo taj odnos, možda se ona malo i osvestila i odlučila sve to da završi. Na kraju su se Sanja i Marko ispostavili i ja i Aleksandra. Mislim da je taj odnos i trebao da se završi, možda ne na takav način. On treba da nađe nekoga svojih godina - rekao je Car.

Da podsetimo, Anđela i Car su imali romansu nakon Zadruge 5, a imali su i tajni susret u Hrvatskoj, pa nije isključeno da bi Filip voleo vezu sa Anđelom, zbog čega ga raduje njen raskid.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading