SKANDAL UŽIVO U EMISIJI! Ana Ćurčić u suzama NAPUSTILA studio! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.06.2023

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić izrevoltirana u suzama napustila emisiju.

SKANDAL UŽIVO U EMISIJI! Ana Ćurčić u suzama NAPUSTILA studio! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić je tokom emisije ''Narod pita'' ušla u verbalni okršaj sa jednom gledateljkom.

- Zorica je pričala da nemaš ništa kad izađeš, rekla si da si podstanar, pa me zanima sa koliko novca može da se živi na mesečnom nivou? - pitala je gledateljka.

- Frižider je bio prazan i da se živelo od 100 evra, poslali su mi da je to izjavila Aleksandra. Da li meni postavljate pitanja za Zadrugu ili životni standard? Ja sam ušla sa životom temom - rekla je Ana.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić o životu napolju

- Ovo je isto životna tema, Zorica je rekla da ništa nemate. Ja sam isto podstanar, zato sam i pitala, da Vam se nekako približim. Vi ste to potencirali i rekli ste da je Zvezdan prokockao dva stana - govorila je gledateljka, što je Anu izrevoltiralo.

- Slobodno pljujte po Ani, sve ste u pravu. Vi niste bili u mojim cipelama i ne daj Bože da nikad budete. Kakvo je pitanja: " Koliko je potrebno novca da neko živi u zemlji Srbiji?". Ja ne želim da prihvatim da mi se javno nameće nešto što nema veze sa životom. Četiri žene me nisu postavile pitanje koje je normalno, a bavite se mojim Roleksima, telefonima, kontradiktornostima, svima osim mojom suštinom - rekla je Ana, a Lepi Mića joj je postavio pitanje.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić o Zvezdanu Slavniću

- Da li si došla zbog prevare Zvezdanove?

- Došla sam da ga uništim, kao što sam rekla, a nisam smela. Plašila sam ga se kao godinama što sam ga se plašila. Meni više neće niko mozak u mašnicu da pakuje - besnela je Ana.

- Ti si ušla zbog njegove prevare, rekla si to.

- Ana ja sam vodila "Pretres nedelje" kad sam te pitala: "Da li si došla da ga osvestiš i vratiš?", a ti si rekla: "Da" - podsetila je Ivana.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić napustila emisiju

- Imala sam emocije, od te emocije ne bežim i sve sam radila kako sam osećala. Baš me briga da li sam kontradiktorna ili nisam, kada ovo posmatra neko ko je kvalifikovan za to onda će narodu biti jasno, ja da se pravdam za svoj život više mi ne pada na pamet - vikala je Ana, a onda počela da plače i viče, te napustila studio.

- Ovo je bežanje od istine, kad te uhvate u laži - dodala je uporna gledateljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Kiki

20.06.2023 15:02

Pamet joj govori da ga uništi a srce joj govori da mu pomogne kada je bio bolestan.