KAD BI SAMO ZNALA DA MOKA SPREMA PRASE ZA NJU... Anđela očekivala VIŠE od svojih FANOVA, evo kako su je RAZOČARALI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.05.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đuričićeva se pojavila na proslavi rođendana Ivana Marinkovića i gledala samo jedno!

KAD BI SAMO ZNALA DA MOKA SPREMA PRASE ZA NJU... Anđela očekivala VIŠE od svojih FANOVA, evo kako su je RAZOČARALI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Portal Republika je došao do privatnih prepiski između Moke Slavnića i Baneta Đokića, u kojima se može pročitati da otac Zvezdana Slavnića pokušava da iz Banetovog etno-sela naruči prase za Đurđevdan, krsnu slavu Anđele Đuričić i preko praseta joj pošalje tajnu poruku.

Republika

Foto: Privatna arhiva, Blic TV printscreen

Moka Slavnić naručuje prase

Dok se ovo dešava, Anđela se nalazi u "Dubiozi" na proslavi rođendana Ivana Marinkovića. Čim je ušla na proslavu, Anđela je počela da se raspituje da li je "Bungiš tim" poslao neku čestitku. Podsećamo, "Bungiš tim" je bila zajednička podrška Anđele i Zvezdana, a sada uglavnom podržavaju Đuričićevu.

Međutim, oni nisu poslali pisane reči, ali je Marinković od njih dobio čokoladice, koje je Anđela ponosno pokazala. Odmah nakon Anđele na proslavu je stigao i Zvezdan, koji je Ivanu čestitao rođendan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela traži čestitke od "Bungiša"

- Hvala mnogo mojim "Bungišima" što ste Ivanu poslali ovo. Lepo ste zapakovali. Da vidim čestitke... - rekla je Anđela, uzela koverte, a onda se razočarala kad je shvatila da "Bungišići" nisu poslali nijednu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading