MOKA KUJE PAKLENI PLAN PROTIV ZVEZDANA: Sprema TAJNU POŠILJKU Anđeli koja će promeniti sve, procurile PREPISKE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.05.2023

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Evo šta je otac Zvezdana Slavnića pripremio bivšoj ljubavnici svog sina!

MOKA KUJE PAKLENI PLAN PROTIV ZVEZDANA: Sprema TAJNU POŠILJKU Anđeli koja će promeniti sve, procurile PREPISKE! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, Blic TV printscreen

Bivši zadrugar i pevač Bane Đokić, sin vlasnika čuvenog etno-sela koje je lokacija mnogih zadrugarskih afera, ušao je u rat sa Zoranom Mokom Slavnićem, ocem aktuelnog takmičara Zvezdana Slavnića. Naime, Moka je poželeo da za Đurđevdan naruči prase za Anđelu Đuričić, iako ona više nije u vezi sa Slavnićem, a Đokić je odbio da mu pruži ovu uslugu. U nastavku možete pročitati prepiske i rat između njih dvojice.

Foto: Nikola Mutić, Privatna arhiva

Bane Đokić
 

- Možemo li se čuti, nešto bih da pitam? - započeo je Moka.

- Pišite slobodno - nastavio je Đokić.

- Da li mogu kod tvog oca da naručem pečeno prase Anđeli za slavu, slavi 6. maja. Da li vi to nosite tamo, da li bi dostavili tamo? Sve bi bilo plaćeno i jednu čestitku koju bih napisao svojom rukom - dodao je Slavnić.

- Pa, gospodine Zorane, zašto biste vi naručivali prase Anđeli kad Zvezdan više nije sa njom? Ne razumem poentu - odgovorio je Bane.

- To je moja stvar, samo sam pitao da li može preko vas, vršite li dostavu. Ja Anđelu podržavam i to je moje pravo i imam pravo da šaljem kome hoćui šta hoću. Hvala na razumevanju - nadovezao se legendarni košarkaš.

- Imate pravo, ali isto tako imate i broj od etno-sela javno na svim platformama, kao i na osficijalnom sajtu. Ja nisam kurirska služba da Gutalici pripremam prase i da meni pišete. Da ste mene pitali za Anu, ne bi bio problem. Svakako za nju je spreman paket od mene, a vi ste na pogrešnoj adresi trenutno. Veliki pozdrav - poručio je Đokić.

Foto: Blic TV printscreen, youtube.com/Zadruga Official

Moka, Anđela, Maja, Zvezdan, ilustracija

- Ti imaš pravo na svoje mišljenje. Ja sam pitao poslovno, jer kad si ugostitelj i ko se bavi tim poslom, ne razdvaja mušterije - odbrusio je Moka. 

- Ne razdvajam, ali sam učesnik istog projekta i ne pada mi na pamet da se bavim Anđelom i dostavama za istu - istakao je Bane.

- Ali tvoj otac živi od gostiju, tako da nije bitno za koga je i šta je i zašto. To se mušterija ne pita, prijatno - odgovorio je Slavnić.

Vi ste me konkretno pitali za Anđelu i dostavu, ja nisam kurir, niti me zanima, bolje joj pošaljite kondome, više vam se isplati, jeftinije je. Prijatno - zaključio je Đokić.

Moka je potom blokirao Baneta na Instagramu, a celu prepisku i ovo možete pogledati u galeriju u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading