ONLIFANS BESPLATNO! Anđela Đuričić pokazala GOLE GRUDI u kameru! Od nekadašnjeg ANĐELA nisu ostala ni KRILA! (18+)

Autor:

Zadruga

02.05.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posrnula bivša ljubavnica Zvezdana Slavnića ovih dana ne zna gde bije, a ovo je još jedan u nizu njenih šokantnih poteza!

ONLIFANS BESPLATNO! Anđela Đuričić pokazala GOLE GRUDI u kameru! Od nekadašnjeg ANĐELA nisu ostala ni KRILA! (18+)

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Anđela Đuričić

Nakon burne emisije "Pretres nedelje", Anđela Đuričić je otišla sa Aleksandrom Nikolić do radionice, kako bi se presvukla i spremila za spavanje. Anđela je pre toga posmatrala kako se nova ljubavnica Zvezdana Slavnića, Maja Marinković, i njegova bivša žena Ana Ćurčić svađaju oko izolacije. Podsećamo, Ana i Zvezdan su ovonedeljni potrčci, a Maja je odlučila da zbog Ćurčićeve ne ode u izolaciju, ali je posle svađe sa njom promenila odluku.

Republika

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Anđela se presvlači

Anđela, koja je nekad pazila na kamere i to da se ne vidi dok se presvlači, rano jutros je pokazala da je posle svih blamova ovo više ne interesuje. Stala je ispred kamere i svukla se pred Aleks, ali i pred milionima koji prate "Zadruge", i pokazala svoje grudi.

Snimak možete videti klikom na link OVDE. Ovo nije prvi put da je Anđela pokazala grudi. Kontroverzna takmičarka se i pre nekoliko dana skinula i uradila istu stvar.

Republika

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading