BEBICA DISKVALIFIKOVAN IZ ZADRUGE! Produkcija donela zvaničnu odluku!

Autor:

Zadruga

24.02.2023

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija diskvalifikovala Nenada Macanovića Bebicu!

BEBICA DISKVALIFIKOVAN IZ ZADRUGE! Produkcija donela zvaničnu odluku!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Nenda Macanović Bebica prošle noći pravio je haos, te je nekoliko puta ulazio u sukob sa MIljanom Kulić, koja ga je ostavila. Bebica je pretio da će napustiti i pobeći sa imanja, šta je izgleda i uradio. 

Naime, kako saznajemo, Macanović telefon je neko upalio i priključio ga na platofrmu Vajber, što je mnogima stiglo kao obaveštenje. 

Foto: Privatna arhiva

Bebica Zadruga 6

 

- Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Nenad Macanović Bebica diskvalifikovan zbog samoinicijativnog napuštanja ''Zadruge 6''. On će na osnovu kazne platiti štetu od 50.000evra, a televizija ''Pink'' će ga tužiti shodno tom ugovoru - glasilo je u pismu.

Ostaje nam da vidimo. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Danica

24.02.2023 18:20

Hvala bogu , konačno! Najodvratniji u zadruzi je ovaj skot i neka su ga diskvalifikovali,težak idiot,bitanga,mafija ,a samo me zanima kako se miljana obratila recima u kameru kada su objavili da je ovaj pobegao, da je sinisa krenuo po njega, da će ga pokupiti na autoputu,da je čeka i sa podnese tužbe......odakle njoj obavještenje da ga čeka sinisa, znači stvarno kulicke imaju telefon u apartmanu!!!!???? Sramota koje uslove imaju ove pacavre i ološ.

Odgovori 15 8
Vasa

24.02.2023 18:31

Ko će sad Mariju da j...u zadruzi pitanje je sad?

Laki

24.02.2023 20:25

Ode Marija u Niš. Ode Bebica u Niš. Svi za Niš.