MARIJA OMAĐIJALA MILJANU I BEBICU?! Kulićka od vračare dobila VEŠTIČIJU VODICU, bajala čini kako bi ćerku zauvek odvojila od Zole!

Autor:

Zadruga

15.02.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako tvrdi drug Lazara Čolića Zole, Marija Kulić je nedavno po napuštanju rijalitija posetila vračaru i od nje nabavila napitak kako bi ponovo spojila Miljanu i Nenada Macanovića Bebicu.

MARIJA OMAĐIJALA MILJANU I BEBICU?! Kulićka od vračare dobila VEŠTIČIJU VODICU, bajala čini kako bi ćerku zauvek odvojila od Zole!

Foto: TV Pink

Iako je delovalo da uživaju u ljubavnoj idili, Miljana Kulić je na veliko iznenađenje svih gledaoca rijalitija "Zadruga" ostavila Lazara Čolića Zolu i vratila se Nenadu Macanoviću Bebici, a sinoć u "Amidžiju" je pala i veridba.

Međutim, Zolin blizak prijatelj smatra da je Marija Kulić umešala svoje prste i da se definitivno bavi vradžbinama. Naime, Marija je prošlog ponedeljka na jedan dan napustila rijaliti, a Čolićev drug tvrdi da je ona između ostalog posetila i vračaru kod koje često ide i da je to razlog Miljaninog čudnog ponašanja.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marija Kulić Zadruga 6

- Pa da li je vama normalno da Miljana za pet minuta promeni ploču? Marija je u ponedeljak izašla iz "Zadruge" i vratila se uveče. Znam da je u utorak ceo dan jurila Miljanu kako bi joj dala neku vodicu da popije koju je, navodno, donela iz manastira. Koja nebuloza, pa ona je bila kod te vračare u okolini Niša kod koje stalno ide i ona joj dala tu vodicu da ponese nad kojom je bajala. Ja nisam verovao u te stvari do sada. I više je nego jasno šta se dešava. Kako je nije žao da se igra sa rođenim detetom! Neka je ona uspela u svom planu, bolje da Zola nema veze sa tom porodicom. Baš pričam sa njegovom majkom Bosom, ko zna šta bi uradili sa njegovom glavom da je ostao sa Miljanom! Marija se bavi vradžbinama već godinama i ovo vam je dokaz za to, na sve je spremna samo da pomiri Miljanu i Bebicu - priča Zolin drug, pa nastavlja:

Republika

Foto: Shutterstock, E-Stock, ATA Images

MIljana Kulić i Nenad Macanović Bebica Zadruga 6

- Voleo bih da Zola do kraja gura sam. Ne znam da li će da se vrati Miljani, nadam se da neće, ali kad nju popusti ta Marijina vodica koju joj je dala da pije sigurno da će opet da ga juri. I Bebica je pod tim vradžbinama, svima je on čudan i ko zna šta je Marija tek njemu uvračala. I Bosa zna da to nisu čista posla i da se Marija bavi opasnom magijom. Meni je pričao Zola da Marija stalno ide kod te vračare iz okoline Niša, a ja sam se raspitao i rekli su mi da je ta žena mnogo opasna i da je njena magija strašna. Daj bože da niko od njih ne strada - zaključuje drug Lazara Čolića Zole za Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading