KRISTIJANOV BRAT IZAŠAO IZ ZATVORA: Golubović se emotivnim rečima obratio njemu, a zbog PLJAČKE pumpe završio iza rešetaka! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.08.2021

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović oglasio se na Instagramu povodom njegovog prijatelja Benjamina Spahovića, za kog smatra kao da mu je brat.

Republika

Foto: printskreen/kurirtv

Kristijan

 

Kontroverzni rijaliti učesnik Benjanim Spahović, koji se pojavio prvi put u rijalitiju ,,Parovi" izašao je nedavno iz zatvora na slobodu. Nekadašnji MMA borac teretio se za pljačku benzinske pumpe u Vogošći.

Banjaminov prijatelj Nedim je navodno pištoljem pretio radniku jedne pumpe, pa ga je primorao da otvori kasu i da mu novčanice ubaci u torbu, a potom ga je naterao i da otvori sef, iz kog je uzeo dodatnu svotu para. Za sve to vreme, kako su mediji pisali, Spahović je čekao u kolima da njegov prijatelj završi. 

Republika

Foto: instagram.com

Kristijan i Benjamin

 

Sada se prema oglašavanju Kristijana Golubovića može zaključiti da je bivši rijaliti učesnik izašao na slobodu, budući da planiraju da održe zajednički "lajv", a Golubović je jasno napisao na fotki da je Spahović pušten iz zatvora, što bez sumnje znači da je odslužio kaznu.

Brat izašao na slobodu! Pozdrav - napisao je Krisitjan na Instagram storiju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading