EMOTIVNA PORUKA PONOSNOG TATE: Mirko Šijan se latio mikrofona, a reči koje je izgovorio će vas NAJEŽITI! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.08.2021

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Šijan postao je ponosni otac, veliko slavlje povodom rođenja naslednika trajalo je do ranih jutarnjih sati, a u jednom trenutku tata je uzeo mikrofon i imao nešto da poruči sinu.

Republika

Foto: ST/D.Kadić

Mirko se latio mikrofona

 

Prošle noći do ranih jutarnjih sati u Surčinu slavilo se rođenje bebe Mirka Šijana i Bojane Rodić. Dugo očekivano unuče pevačica Goce Božinovske došlo je na svet, a u porodičnim domu se napravilo veliko slavlje. 

Republika

Foto: ST/D.Kadić

Mirko se latio mikrofona

 

Mnoge poznate zvanice pristigle su na slavlje, a sada je isplivala fotografija i šta se dešavalo u dvorištu same hacijende. 

Naime, na Instagramu se pojavio snimak ponosnog tate Mirka sa mikrofon, a on je zapevao na sav glas. Oko njega su bili komšije, bliski prijatelji i porodica, pa su se svi zajedno zabavljali sa njim. 

Republika

Foto: instagram.com

Mirko se latio mikrofona

 

Mirko je u jednom trenutku zapalio i baklju, trubači su svirali, ali se i latio mikrofona, što je Bojana objavila na Instagramu. Mirko je pevao pesmu, a potom uzviknuo: "Volim te, sine!"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading