MINI TANGAMA PREKRILA MEĐUNOŽJE: Zorannah raširila noge na stolu i pokazala sve!(FOTO)

Autor:

Zabava

10.08.2021

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blogerka Zorana Jovanović bila je na jednom trenutmanu skidanja masnih naslaga, tom prilikom pokazala je i više nego što je trebala.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Zorana pokazala tange

 

Za popularnu influenserku Zoranu Jovanović pozantiju kao Zorannah često znaju da kažu da je prava mala od skandala. Mnoge ljubavne afere, porodični život, poznanstva sa uticajnim ljudima, ali i njenim lapsusima koji se nadaleko prepričavaju i dalje se piše i nagađa.

Međutim, kako je poznata po skandalima i nisu joj strani, Zorana je napravila još jedan u nizu. Naizgled, deluje kao da je nenamerno to uradila, ali u nastavku ćete sami proceniti da li je to u pitanju. 

Republika

Foto: Youtube.com/zorannah

Zorana pokazala tange

 

Naime, kako se bavi javnim poslom, Zorana se trudi da uvek izgleda i bude u top formi, od stajlinga, dnevnih i večernjih kombinacija, do izvajane figure. Tim povodom ne krije da se vrlo često podvrgne nekom novom sistemu eleminisanja masnih naslaga i zatezanja kože, kako bi izgledala što mlađe. 

Tako je otišla u jednu privatnu estetsku kliniku, te se oprobala na jednoj novoj mašini za mršavljenje i isticanjem trbučnjaka na stomaka. Tom prilikom se Jovanovićeva snimila za Instagram, te je pokazala međunjožje, koje je bilo pokriveno provokativnim tangama.

Republika

Foto: instagram.com

Zorana pokazala tange

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading