ŽENAMA STVARAŠ KOMPLEKSE: Žarko Madžić zbog VELIČINE GRUDI na udaru žestokih komentara!

Autor:

Zabava

10.08.2021

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmićar ,,Zvezde Granda" Žarko Madžić našao se na udaru brutalnih komentara zbog obnažene fotke na bazenu, a svima su njegove grudi privukle pažnju.

Republika

Foto: instagram.com

Žarko

 

Bivši takmičar muzičkog šou programa ,,Zvezde Granda" Žarko Madžić poznat je kao momak koji voli da se skida, kako na sceni tokom takmičenja, tako i u privatnom životu, pa se vrlo često na njegovom profilu mogu videti obnažene fotografije. 

Ono što je sada Žarko uradio privuklo je veliki broj lajkova i komentara. Naime, on se slikaom na jednom bazenu, pokazao izvajano telo, ali u komentarima je svašta moglo da se pročita. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zarko Madzic (@zarko_madzic)

 

Iako ima izvajano telo sa pločicama, Žarko se našao na udaru žestokih komentara zbog oblika i veličine grudi. Žarko je prethodnih meseci vredno trenirao i izdefinisao je svoje telo do perfekcije i može slobodno da kaže da su ovo prirodne grudi, a ne kupljena kod plastičara, ali mnogima se one nisu dopale na fotografiji. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zarko Madzic (@zarko_madzic)

 

Imam ti ja viska topića nekih, mali mi, pa mogu ti pozajmiti. Random nama devojkama stvaraš komplekse – jedna dama je navela u komentaru ispod fotografije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
banjalucanin

10.08.2021 06:44

Devojke najlakše mogu povećati grudi kad zatrudne pa prorade mlečne žlezde.Imaće prirodne najlepše idealno velike grudi i to besplatno