TUGA DO NEBA! Preminula slavna glumica, život skončala u RALJAMA OPAKE BOLESTI! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.08.2021

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Marki Post preminula je posle skoro čeitiri godine teške borbe protiv opake bolesti, koju je nažalost izgubila.

Republika

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Preminula glumica

 

Slavna glumica Marki Post preminula je posle skoro četiri godine borbe sa rakom u 70. godini života. Njena menadžerka, Elen Lubin Sanitski, potrvdila je tužne vesti stranim medijima.

- Za nas, najveći ponos je ono iza glume - osoba koja je pravila komplikovane kolače prijateljima, šila zavese za prvi stan i pokazala nam kako da budemo ljubazni, da volimo i opraštamo u ovom često okrutnom svetu – rekla je njena porodica u saopštenju.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Marki Post

 

Marki je rođena j4. movembra u Palo Altu, Kalifornija. Svoju karijeru je počela iza kamera, kao priducent u brojnim TV formatima, poput kvizova, a nakon toga zabeležila je brojne uloge u svojoj karijeri.

Popularna glumica nastavila je da radi i kada se razbolela, nije se predavala bolesti, između hemoterapija je radila na projektima kablovske televizije, i to na božićnim filmovima. Glumica je iza sebe ostavila muža pisca, dve ćerke glumice, zeta i unuku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading