UDAJ SE ZA MENE, UNIŠTI MI ŽIVOT, SVE MI UZMI NA SUDU: Bizarne poruke upućene Hrkalovićevoj! (FOTO)

Autor: Republika

Hronika

10.08.2021

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša državna sekretarka u MUP Srbije Dijana Hrkalović, čije se ime vezuje za logističku zaštitu kriminalne grupe Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, ne prestaje da se oglašava na Instagramu.

Foto: instagram.com/printscreen

 

Hrkalovićeva je, naime, objavila svoje nove selfije na ovoj društvenoj mreži, ali ono što  ovoga puta budi posebnu pažnju javnosti su komentari koji su ostavljeni ispod njenog posta.

Udaj se za mene uništi mi život raskući me sve mi uzmi na sudu - jedan je bizarnih komentara na postu u kojem je Hrkalovićeva ponovo citirala Bukovskog.

- Ona nije bila zainteresovana, ali nekoliko ljudi jeste - stoji u postu Hrkalovićeve.

- Plaćo bi alimentaciju našoj deci i to pun iznos plate da živim na rubu egzistencije samo iz ljubavi prema tebi i njima, mila - stoji u još jednom u nizu bizarnih komentara.

 

 

Podsetimo, kako je Republika već pisala, Hrkalovićeva je postala aktivna na Instagramu nakon što su objavljeni detalji hapšenja mafijaške grupe Belivuka, a njeno ime figurira kao ključno u logističkoj zaštiti Nevolje i njegovih kriminalaca.

Kako je objasnio bivši operativac DB Božidar Spasić iza naizgled bezazlenih statusa Hrkalovićeve zapravo se poruke koje su imaju posebnu težinu, naročito ako se ima u vidu njena veza sa mafijašima.

- Jasno se vidi kome ona šalje misteriozne poruke, ili navijačima ili nekim njenim simpatizerima koji su iza rešetaka, odnosno kriminalcima - rekao je nedavno Spasić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Митрофан Фустић Морија

10.08.2021 09:31

Хркаловић Данетова Дијана је еклатантан пример примене теорије акцесорности у пракси, где она оснива и руководи злочиначким удружењем.

Dexico

10.08.2021 10:02

Kada će ovaj monstrum da bude u samici?