BORA SANTANA UHVAĆEN NA GEJ APLIKACIJI: Isplivala fotka bivšeg zadrugara na sajtu za upoznavanje, a OVAJ detalj će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.08.2021

06:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Bora Santana uhvaćen je na gej aplikaciji, a mi smo otkrili detalj koji je sve šokirao.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Bora na gej aplikaciji

 

Bivši zadrugar i muzičar Borivoja Bora Santana poznat je kao rijaliti učesnik ,,Zadruga", koji je tokom svoje karijere pred kamerama imao mnoge ljubavne afere. Njegova ljubavna veza sa Milicom Kemez je zapravo i obeležila njegovo učešće u rijalitiju.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Bora na gej aplikaciji

 

Međutim, njegov odnos sa tiktokerom Nenadom Lazićem Neco svima je bio zanimljiv. Poznato je da je Neca priznao da je zaljubljen u Boru, a po izlasku iz rijalitija, tvrdio je da ga je ovaj naterao na to. Iako se ta priča stišala i više nema naznaka, bar za sada, da će se ponovo pokrenuti ta tema, o Bori je isplivalo na videlo nešto što će vas šokirati. 

Naime, na jednoj popularnoj aplikaciji za dopisivanje, koju mahom posećuju pripadnici LGBT+Q populacije, pojavila se Borina slika. Portal Republika.rs došao je u posed fotografije kako izgleda njegov profil. To ništa ne bi bilo čudno, jer se nekoliko puta dešavalo poznatim ličnostima da im se ukradu fotografije, a budući da je sistem aplikacije bez provere identiteta, lako je podmetnuti nekome ,,požar".

Republika

Foto: Privatna arhiva

Bora na gej aplikaciji

 

No, ono što jeste čudno, zbog čega je ovo odjeknulo jeste to što je u opisu fotografije ispisan broj mobilnog i to ni manje, ni više, nego lično Borin!

Podsetimo, tokom boravka u rijalitiju nekoliko puta se pokrenula tema da li je i bora naklonjen istom polu, a od kada je upao u odnos sa Necom, očekivalo se da će to sasvim biti komentarisana tema. Bora se još uvek nije oglasio na ovu temu, a da li je u pitanju nameštaljka ili se posle haosa sa Kemezovom upustio u ovu avanturu, ostaje nam da saznamo. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading