ISPLIVALA PREPISKA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Dok uživa sa Kristinom u vezi, on šalje emotivne poruke bivšoj rijaliti zvezdi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.08.2021

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na površinu je isplivala prepiska Kristijana Golubovića sa jednom bivšom rijaliti zvezdom, kako li će Kristina reagovati na ovo?

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kristijanova prepiska

 

Rijaliti zvezda Branislav Radonić Brendon po izlasku iz Zadruge potpuno se povukao u svoj svet, ne davajući izjave, ali je i te kako aktivan na društvenoj mreži Instagram. 

Poznat kao neko ko voli da napravi skandal i da se o tome naširoko priča, Brendon je objavio prepisku sa bivšim cimerom Kristijanom Golubović. Kristijan i Brendon su imali odličnu ralciju tokom boravka u imaginarijumu u Šimanovcima, pa su dobru komunikaciju nastavili i van kamera. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Kristijanova prepiska

 

Ono što je šokiralo Brendona jeste to što ga je Golubović spomenuo u jednoj emisiji, te mu se tim povodom i javio na Instagramu. 

Republika

Foto: instagram.com

Prepiska Kristijana i Brendona

- Kakva faca - napisao je Brendon.

- Ti si kralj, legenda rijalitija - uzvratio je Kristijan.

- Ja tebe obožavam!- nastavio je Radonić. 

Iako su mnogi pričali da rijaliti prijateljstva i poznanstva ne mogu da se održe, izgleda da Brendon i Kristijan ruše te tabue, ali nisu oni jedini. Rialda Karahasanović ostala je u kontaktu sa mnogim cimerima iz rijalitija, ali i mnogi drugi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading