KNJIGU U ŠAKE, PROMAŠILA SI ŽIVOT, MINA JE PRIZNALA: Maja Marinković dobila salvu kritika zbog BURNE PROŠLOSTI, ona otkrila sve detalje!

Autor:

Zadruga

10.08.2021

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković susrela se sa glasom narod u emisiji na televiziji Pink, a tom prilikom jedna gledateljka je imala što šta direktno da joj poruči.

Republika

Foto: pink.rs

Maja u sukobu sa gledateljkom

 

Prošle noći u emisiji ,,Narod pita" gostovali su bivši ljubavni par Maja Marinković i Milan Janković Čorba, koji su se nakon toliko vremena suočili i bili prepušteni kritikama i pohvalama gledalaca. 

U jednom trenutku uživo u program uključila se gledateljka, koja je pohvalila repera Čorbu. 

- Papučke su ti odlične i čarapke su ti predivne! Nemoj se odricati svojih postulata i drži se njih. Strana na kojoj si sada, je prava strana, pored sebe imaš obrazovanu, kulturnu i dobru devojku. I želim ti da se to kruniše brakom. Imaš karakter, u momentu kad si rekao ne, bila je tačka i kraj. Poštujem te kao čoveka, i tvoju borbu u tvojim godinama - govorila je gledateljka.

Republika

Foto: pink.rs

Maja i Čorba

 

- Čudi me ova devojka, ja sam u njenim godinama studirala i imala dete. Čudi me da često čujem od tebe, da te nije briga šta će neko reći o tebi? Mislim da tebi mama kao figura u tvom odrastanju, vrlo nedostajala, i ti si izgubila tu svest...Ono što se tebi desilo, sama si sebi uradila. Da u tvojim godinama, pređeš iz jednog u drugi oblik, ti si druga Maja. Nama je bilo ranije važno da budemo lepe, prirodno i zdravo lepe - nastavila je gledateljka.

- Ja živim u dvadeset prvom veku, i sa svojim telom, licem i novcem, radim šta hoću. Mene ne zanima da li se Vama to sviđa, ne dotiče me mišljenje ljudi koji mi nisu bliski - odgovorila je Maja.

- Moraš da shvatiš da je život pred tobom, sama ga praviš za sebe. Međutim, previše si nadmena u razgovoru, arogantna, nisi pristupačna. Savet je da kažeš - Ja ulažem u sebe. Ulaganje u sebe je da kupiš knjige, da radiš na svom obrazovanju, da znaš opštu kulturu, već treba da budeš u nekoj bilo kojoj branši. Nemaš znanje, a kritikuješ druge. Mina, na primer, priznala to što je radila, ali je skriveno radila, ti si javno - pričala je gledateljka.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Maja

 

- Ne možete da me upoređujete sa njom, i ne možete da mi kažete da sam se bavila tom delatnošću - rekla je Maja.

- Treba da te bude sramota od celokupnog auditorijuma koji te gleda. Dobronameran savet, ostavi izlaske, knjigu u šake, da izgradiš sebe u neku osobu... - nastavila je gledateljka.

- Niste mi Vi mama - uzvratila je Marinkovićeva

- Ti si promašila život, a to ćeš tek da vidiš kad dođeš u neke godine - zaključila je gledateljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading