(FOTO) MARIJA KULIĆ KAKVU DO SADA NISTE VIDELI: Miljanina majka se obratila ćerki, a zbog njenog stajlinga ćete prasnuti u SMEH!

Autor:

Zadruga

26.06.2021

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok za šokom!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić

Marija Kulić je večeras član stručnog žirija u ,,Karaoke obračunu", a zadrugari i gledaoci su se šokirali njenim izgledom. Marija je večeras napravila zanimljivu frizru, a šminkom je upotpunila njen izgled kao mala devojčica.

- Od kako sam otišla Miljana je sazrela, nju je porodični pšroblem doveo do srazrevanja, žao mi je zbog toga, ali je shvatila šta je život. Na čemu je ona davala na važnosti, moram Miljanu da pohvalim, da joj čestitam na izdržljivosti, da nikada nije imala ovoliku podršku kao do sada, hoću da joj kažem da smo svi uz nju! Lutkica moja, žao mi je što nismo u studiju, da se poljubimo kao Kija i njena majka! Donela sam joj jednu torticu malu, zamolila sam produkciju, putovala sam mnogo, za mene je ovo naporno, ali sam došla da ispoštujem produkciju - rekla je Marija

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milena

27.06.2021 07:55

Samo ti ne ličiš ni na šta

Viktorija

27.06.2021 13:48

Na šta ova babetina liči. Bože vratio joj bar malo mozga.. Neprimerena,zla, seje otrov....Da li je moguće da ovakve žene postoje....Uzalud botoksi i ostalo kad ti je duša kvarna do bola.Kristina je za vas prirodna klepotica, dobr čovek,izuzetna devojka.. Rasna novosadjanka, možete samo da je gledate i "lajete", primitivke a to ste do sada pokazale u rijalitiju..... Nestanite više, niko ne želi da vas gleda...

Ja

27.06.2021 17:18

Stvarno zašto ovu Kulićku ne sklone više. Vidi se da nisu u libelu