DRAGANA MIRKOVIĆ SE UKLJUČILA U POTRAGU ZA NESTALOM DANKOM: Privatni detektiv je već na terenu, ima poseban plan!

Autor: Tijana Cvejanović / M.I.

Zabava

02.04.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ekskluzivnom intervjuu za Republiku, Dragana Mirković je otkrila da je angažovan privatni detektiv, koji radi na pronalasku male Danke.

DRAGANA MIRKOVIĆ SE UKLJUČILA U POTRAGU ZA NESTALOM DANKOM: Privatni detektiv je već na terenu, ima poseban plan!

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

Pevačica Dragana Mirković je u jeku svojih privatnih problema, odlučila da se angažuje u potrazi za nestalom devojčicom Dankom Ilić.

Dragana Mirković je istakla da se svi maksimalno trude da pronađu nestalu devojčicu, naglašavajući da je to apsolutni prioritet. Pevačica se nada da će Danka biti pronađena i izrazila je nadu da će Austrija biti njena poslednja stanica pre nego što se vrati kući. Uz zahvalnost novinarima na davanju značaja ovoj potrazi, Dragan Mirković je istakla važnost brzog rešenja ovog slučaja.

Republika

Foto: printscreen/TV Happy

Dragana Mirković

-  Hvala ambasadoru (Srbije u Beču) koji je svestan koliko sam se potrudila, šerovala, čak neke stvari i privatno radim, sa jednim mojim prijateljem. Ja se nadam da će Austrija biti poslednja adresa male Danke, pre nego je nađemo, znam koliko mi se ljudi javilo posle objave, samo neka svako širom otvori oči. Čak je jedan moj prijatelj platio privatnog detektiva. Situacija me je jako potresla, kao i svaku majku, molimo se da bude pronađena - izjavila je Dragana Mirković za Republiku.

Ambasador Srbije u Austriji kazao je da je deo gde je snimak nastao dobro pokriven kamerama.

- Lično, kao i moji sagovornici u ambasadi, zaista smo na odgovoran način, posvećeno odgovorili našoj aktivnosti koja je vanredna., Ono što smo do sada imali prilike da vidimo je da MUP i UKP postupa savesno, a austrijskoj policiji je ovo prioritet. Deo gde je snimak snimljen je dobro pokriven antiterorističkim merama, pre svega mislimo na video-nadzor. Postoji tehnika koja omogućava da se dođe do kvaliutetnijeg snimka, pa samim tim i do identifikacije lica - istakao je Blagojević.

Podsećamo, dvogodišnja Danka je nestala 26. marta oko 13.45 časova. U trenutku nestanka nosila je ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep. Ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading