"DA SAM IZGOVORIO 'MAGIČNE REČI' OSTAO BIH U GLUMAČKOJ PODELI": Miloš Biković progovorio o SKANDALU sa HBO i serijom "Beli lotos"

Autor:

Zabava

16.05.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nisam pristao na ultimatum jer se ne bih osećao dobro da jesam", rekao je srpski glumac.

"DA SAM IZGOVORIO 'MAGIČNE REČI' OSTAO BIH U GLUMAČKOJ PODELI": Miloš Biković progovorio o SKANDALU sa HBO i serijom "Beli lotos"

Foto: Republika.rs

Slavu je stekao u Srbiji, dokazao se i u Rusiji, a kada je dobio priliku da svoje glumačke kvalitete pokaže i Zapadu Miloš Biković se suočio sa optužbama da podržava genocid! Producenti nagrađivane američke HBO serije "Beli lotos", u čijoj trećoj sezoni je trebalo da igra i Biković, otkazali su angažman srpskom glumcu, nakon što ga je Ukrajina optužila za kršenje međunarodnog prava i pružanju podrške Rusiji.

U iskrenoj ispovesti Biković je otkrio detalje o ovom slučaju.

- Činjenica je da bi učešće u takvoj seriji mohlo da mi otvori neke nove mogućnosti. Ali moja karijera je i do sada imala zanimljiv put i nema razloga d ai dalje ne uživam u ovoj čudesnoj vožnji. Nisam pristao na ultimatum jer se ne bih osećao dpbro da jesam. Ma gde da je to moglo da me odvede. Naravno, u jednom trenutku postojala je mogućnost da kažem "magične reči" i onda bih ostao u podeli. Ali svaki put kad sam izdao sebe i svoja uverenja, nebitno da li sam to uradio iz velike želje, neznanja, lakomislenosti ili straha, osećao sam se loše. Posle ovog događaja osećam se dobro - naglasio je Biković u intervjuu za Nedeljnik, pa dodao da ga je sve to podstaklo da se upusti u svet režije.

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

 

- Kada je karijera u pitanju, imam toliko mogućnosti, hvala Bogu, da ne osećam kao mi nešto nedostaje. I zapravo, možda je ovo događaj koji me je podstakao da napravim neke korake i ranije nego što sam možda planirao... Režija je uvek bila nešto što me interesuje. Možda me je baš ovaj događaj pokrenuo da se ranije oprobam u nekim novim poduhvatima. .Sa obe strane sve teže premostive barikade postoje normalni i talentovani ljudi. I sa tim ljudima bih voleo da radim - istakao je glumac.

Na pitanje da li postoji strah da ga je ovo otkazivanje označilo kao nekog ko će možda biti nepoželjan u zapadnim filmsko-serijskim produkcijama i da je on na neki način kolateral geopolitike, glumac odgovara:

- Nisam žrtva, ne osećam se tako, ali kolateral jesam svakako. Odavno mi je jasno da se politika, tačnije ne politika, nego neka njena "prljava sestra", uvlači u sve pore naših života. Čak i u umetnost i sport. I muti vodu, truje bunare, svađa, kleveće i prlja. Nema strah da ću biti označen u budućnosti, ili budućim saradnjama, nemam strah jer sam u to siguran. Ali me to ne brine - rekao je Biković za pomenuti list.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading