ZASTRAŠUJUĆA TEORIJA O NESTANKU MALE DANKE: Rijaliti učesnica bacila sve u rebus, majka će ovo morati da objasni!

Autor:

Zabava

02.04.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica je iznela sumnju o tome šta se dogodilo sa nestalom Dankom Ilić, u sve umešala i majku.

ZASTRAŠUJUĆA TEORIJA O NESTANKU MALE DANKE: Rijaliti učesnica bacila sve u rebus, majka će ovo morati da objasni!

Foto: shutterstock, facebook

U toku je osmi dan potrage za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, koja je nestala u Banjskom polju u utorak oko 13 časova, a novih tragova i dalje nema. Međutim, na društvenim mrežama redovno osvanjuju nove teorije koje se tiču njenog nestanka, a sada se ovim povodom oglasila i bivša rijaliti učesnica, Sandra Subotić, koja se složila sa izjavom majke Ljube, pa otkrila koliko je zabrinuta zbog nestale devojčice, dok se posebno osvrnula na majku:

- Nikada nisam želela da poverujem u to, ali na kraju će ispasti da je moja majka bila u pravu i da je ova žena prodala dete. Daće Bog da ovu devojčicu pronađu, a sve krivce za trgovinu belim robljem pohapse. Stop trgovini belim robljem - napisala je Aleksandra Subotić putem svog Instagram profila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Subotić

Podsećanja radi, Danka Ilić (2) nestala je u utorak. Nakon više od 70 sati detaljne pretrage terena u Banjskom polju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti nestanka deteta.

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih časova, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog polja do grada Bora, i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Eb

03.04.2024 01:09

Ja sam jos u pocetku sumnjala u majku i da je prodala malu Danku ali su me mnogi osudjivali pa sam prestala sa objavama.

Odgovori 30 7