VAŠINGTON burno izviždao Kirjosa nakon predaje meča

Autor: B92/Republika

Sport

03.08.2017

10:44 >> 10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanac Nik Kirjos ispraćen je zvižducima sa terena u Vašingtonu, gde je treći turnir u nizu završio predajom. Kirjos je odustao u drugom setu meča sa 106. igračem sveta Tenisom Sandgrenom pri vođstvu Amerikanca 6:3, 3:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kirjos je odustao u drugom setu meča sa 106. igračem sveta Tenisom Sandgrenom pri vođstvu Amerikanca 6:3, 3:0.

Kontroverzni igrač se požalio na probleme sa ramenom, prvi put je pomoć lekara tražio na 0:3 u prvom sezu, ali je nastavio meč i posle 20 minuta izgubio prvi deo igre.

Fizioterapeut je masirao momku iz Kanbere rame tokom pauze između setova, ali mu to nije pomoglo, pa je odustao nakon što je izgubio nova tri gema. 


To se nije svidelo navijačima koji su dobro upoznati sa Kirjosovom reputacijom ispratili Australijanca sa terena salvom zvižduka. ATP je navodno dozvolio Kirjosu da posle meča razgovara samo dva minuta sa medijima. 

Vašington je bio prvi turnir za Kirjosa posle Vimbldona, gde je predao meč prvog kola zbog hroničnog problema sa kukom, a pre toga je predao meč i na Kvinsu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading