Slab na žene:"Čuvao sam stražu ispred WC-a dok su unutra bili Majk Tajson i Naomi Kempbel"

Autor:

Sport

15.05.2020

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši menadžer i prijatelj Majka Tajsona, Rori Holovej, tvrdi kako je nekada slavni američki bokser bio izuzetno slab na pripadnice lepšeg pola.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majk Tajson

U svojoj knjizi Holovej je naveo neke zanimljive detalje iz života slavnog boksera, pa još jednom potvrdio ono što se oduvek znalo - žene su bile njegova slaba tačka.

 - Znao sam da u ringu niko nije mogao da ga zaustavi. On je jedino mogao da padne zbog svoje slabosti prema ženama. Njegove odluke niko nije mogao da menja, a sve su imale veze sa seksom i ženama - rekao je Holovej, dodavši:

 - Jedno veče sam pazio na njega i ostao sam u neverici kada sam ga ugledao sa Naomi Kempbel. U jednom trenutku mi je rekao da mora u wc, a onda je i ona ušla za njim. Ja sam morao da stražarim sa njihovim psima i da svima govorim da je wc zauzet - naveo je on.

Tajson zbog slave i novca je uvek mogao da bira žene sa kojima će spavati, ali je jedno vreme proveo u zatvoru zbog silovanja Dezire Vašington.

 - Došao bih u posetu, a čuvari su mi rekli da ne mogu da dođem do njega, jer devojke stoje u redu da bi ga posetile. U zatvoru je imao više žena nego kada je bio van njega - potvrdio je Holovej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading