(VIDEO) Novozelanđani krenuli sa hakom, ali usledila je nesvakidašnja reakcija Engleza!

Autor:

Sport

26.10.2019

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ragbisti Engleske plasirali su se u finale Svetskog prvenstva pošto su u polufinalu slavili sa 19:7 što je njihovo prvo finale od 2007. godine. Smislili su pred početka meča i na koji način da odgovore na tradicionalni ples - haku, koji reprezentativci Novog Zelanda izvode pred svaku utakmicu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Velika borba reprezentacija Novog Zelanda i Engleske

Novozelanđani pred svaki meč, u svim reprezentativnim takmičenjima izvode haku, tradicionalni ples koji je ranije prvenstveno bio izvođen kao ratni ples.

Dok njihov rivali uglavnom stoje i netremice posmatraju kako im se Novozelanđani unose u lice i prave grimase sa agresivnim izrazom lica dok izvode haku, Englezi su "namazano" smilili kako da ih neutrališu prilikom te tradicije.

Pošto se haka izvodi u formaciji koja liči na troukao, Englezi nisu stali u liniji, već su se pojedini reprezentativci povukli unazad i napravili veći troukao tako da je delovalo, kao da su im spremili prostor u kojem će da "opkole" Novozelanđane.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Englezi u finalu Svetskog kupa prvi put posle 2007. godine!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading