Kingsi bez srpskog pogona izgubili od Lejkersa!

Autor:

Sport

05.10.2018

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su Sakramento Kingse 128:123 u uzbudljivom meču u NBA predsezoni, ali srpski predstavnici nisu igrali.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron stigao do prve pobede!

Lejkerse je  predvodio Brendon Ingram sa 31 poenom , 9 skokova i 3 asistencije, u završnici je pogodio nekoliko važnih šuteva.

Lebron Džejms je igrao 17 minuta u prvom poluvremenu i za to vreme je imao 18 poena, 3 skoka i 4 asistencije, Kuzma je završio meč sa 17 poena, 6 skokova i 3 asistencije, a 17 je dao i Hart. Hrvatski centar Ivica Zubac dao je 4 poena.

Kod Kingsa su najbolji bili ruki Marvin Begli sa 19 poena i 10 skokova, D‘Eron Foks je bio sjajan na startu meča i za 18 minuta je imao 18 poena i 5 asistencija, Badi Hild je ubacio 16, a Heri Džajls 14 poena. 


Bogdan Bogdanović oporavlja se od operacije kolena i propustiće verovatno prve dve-tri nedelje sezone, a Nemanja Bjelica takođe nije igrao zbog bola u kolenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading