NAVIJAČKO PREBROJAVANJE ČIJIH JE IGRAČA VIŠE PREKO BARE: Zvezda i Partizan u ratu zbog NBA lige!

Autor: Marija Stefanović

Sport

24.11.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Zvezde i Partizana vode bitku o tome za kog večitog rivala navija NBA liga! Oni na društvenim mrežama već danima polemišu da li više igrača iz najjače lige sveta podržava crveno-bele ili crno-bele.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Gudurić i Bogdan Bogdanović

Prvo su se "Delije" pohvalile da trenutno sedam igrača navija za Zvezdu. Oni su tu istakli krilnog igrača Sakramenta Nemanju Bjelicu (32), centra Dalasa Bobana Marjanovića (32), Marka Gudurića (25) iz Memfisa, kao i beka Dalasa Luku Dončića (21), Nikolu Vučevića (30), iz Orlanda, Alena Smailagića (20), iz Golden stejta, i novog igrača Vašingtona Denija Avdiju (19).

PONOSNI NA LUKU

Oni su posebno ponosni na izjavu Luke Dončića u kojoj kaže da mu je želja da zaigra u Zvezdi.

- Nikada nisam krio da navijam za Zvezdu. I voleo bih jednog dana da zaigram u klubu s Malog Kalemegdana. Videću da li će to biti moguće. Imam kod kuće i dosta crveno-belih dresova - objasnio je Dončić.

I navijači kluba iz Humske im nisu ostali dužni, oni su istakli koje su sve veličine nosile crno-beli dres pre odlaska u NBA ligu. Oni su napravili petorke koje su igrale u najjačoj ligi sveta, ali i u Partizanu. U jednom timu su se našli mlađi igrači, koje svakako predvodi novi igrač Atlante Bogdan Bogdanović (28), zatim su tu krilni centar Vašingtona Davis Bertans (28), kao i bivši igrač Klivlenda Saša Pavlović (37), San Antonija Žofri Lovernj (29) i Jan Veseli (30), koji je nastupao za Vizardse. Dok su drugi tim činili legendarni košarkaši, kao što je bivši košarkaš Majamija Predrag Danilović (50), kao i Vlade Divac (52), koji je ispisao istoriju u Sakramentu. Zatim krilni centar Klipersa Predrag Drobnjak, plejmejker Portlanda Aleksandar Đorđević (52) i krilni igrač Sparsa Žarko Paspalj (54).

KUNU SE U SAŠU

"Grobari" su tom prilikom ponovili i izjavu Saše Pavlovića o tome da je Partizan veći od bilo kog NBA tima.

- Partizan ne može da se poredi ni sa čim. Nedostaje mi da igram u klubu. Ako biram između NBA lige i crno-belih, onda bih pre izabrao srpski klub - kazao je Pavlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading