Đorđević: PONOSAN SAM!

Autor:

Sport

17.09.2017

21:23 >> 21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije u košarci Aleksandar Đorđević izjavio je nakon poraza u finalu EP protiv Slovenaca da je ponosan na njegove izabranike, da ima puno razloga za zadovoljstvo, kao i da su Slovenci zasluženo osvojili zlato.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Aleksandar Đorđević: Odajem poštovanje mojim momcima za sve što su učinili

- Uvek je srebro - srebro i ostaće zapamćeno kao srebro. Želim da se zahvalim svima koji su pomagali da ovo leto provedemo zajedno, ali pre svega igračima koji su bili fantastični. Nije bilo lako, bilo je mnogo stvari koje nam nisu išle na ruku, išli smo uzdignuta čela - bile su prve reči našeg selektora nakon meča.

On se osvrnuo i na povređenog Stefana Jovića, koji je učinio sve što je mogao da nastupi u finalu.

- Stefan Jović je herojski želeo, primio je blokadu, dok ga je držalo, igrao je, posle... To mi je krivo, Lazić bi bio idealan za jednu ovakvu utakmicu, ali...


- Došli smo sa 12 najboljih, odajem im sve moje poštovanje... Mogu da analiziram utakmicu i neke stvari koje ne bi smele da se dese na ovom nivou. Nemamo prava da tražimo izgovor.
Velike čestitke Slovencima, nijednu utakmicu nisu izgubili, imali su sjajnog Dragića koji je obeležio ovo prvenstvo, Dončića koji ide njegovim stopama, Prepelića - zaključio je "Sale nacionale".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading