Poznata Krstajićeva sudbina?

Autor:

Sport

03.08.2018

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što zanima sve ljubitelje fudbala u našoj zemlji jeste da li će Mladen Krstajić ostati selektor reprezentacije Srbije ili će posle kratkog perioda, koji obuhvata i Svetsko prvenstvo u Rusiji biti smenjen - izgleda da se epilog nazire.

RepublikaFoto: Starsport
Mladen Krstajić

Krstajić je preuzeo "orlove" od Slavoljuba Muslina, koji je dobio otkaz posle plasmana na Mundijal. Srbija je očekivala da možemo barem da prođemo grupu, to nije ostvareno, i sledeće pitanje je da li će Krstajić ostati na klupi ili neće, ili će se uspostaviti sistem po kome će se ići u budućnost?

Prema pisanju "Informera" Mladen će ostati na selektorskoj poziciji, ali će dobiti mentore sa kojima će sarađivati u budućnosti.

To su Milorad Kosanović i Rešad Kunovac, a Kosanović je čak i potvrdio da postoje pregovori sa savezom.

- Polako, još je to daleko, moram najpre da obavim razgovore, da vidim šta će da mi kažu, kakva su im očekivanja, pa tek onda možemo da se dogovaramo. Zasad ne znam ništa detaljnije - rekao je Kosanović za "Informer".

Milan Rastavac, Ljubiša Ranković i Milan Obradović ostaju u stručnom štabu Mladena Krstajića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading