Morata po treći put u Realu: LEPO JE U ČELSIJU, ALI...

Autor:

Sport

10.02.2018

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski napadač Alvaro Morata napustio je letos po drugi put u karijeri ekipu Reala i prešao u Čelsi, međutim on ne gaji loša osećanja prema klubu koji mu nije pružio adekvatnu šansu, naprotiv...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Morata ne otpisuje ponovni povratak u Real

Prošlog avgusta Morata je otišao u Čelsi za 70 miliona funti, kako bi zamenio buntovnog Dijega Kostu. On je ove sezone 10 puta tresao mreže rivala, ali su ga povrede omele da zabeleži još koji nastup za "Plavce".

Iako je čak dva puta u karijeri napuštao Real, Morata ne bi imao ništa protiv ni da treći put obuče dres "Kraljevskog kluba".

- Poštujem Čelsi, koji je uložio veliki napor da me dovede i veoma sam srećan u Londonu. Ali, Real će za mene uvek biti Real – rekao je Morata u intervjuu za španski "Movistarplus".

Morata je sigurno i pod utiskom loših igara Čelsija u poslednje vreme i dva teška poraza od Bornmuta (0:3) i Votforda (1:4), ekipa se grčevito bori za mesto koje vodi u Ligu šampiona naredne sezone, a titula je već odavno izgubljena...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading