EKSPLODIRALA BOMBA U LONDONU: Vest Hem doveo MONTRUOZNO pojačanje!

Autor:

Sport

29.01.2021

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čekićari dobili veliko pojačaje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Vest Hema

Menadžer Vest Hema Dejvid Mojes rekao je da će dolazak Džesija Lingarda najverovatnije biti poslednje pojačanje londonskog kluba u zimskom prelaznom roku.

Kako je preneo Skaj, Lingard je na lekarskim pregledima uoči prelaska na pozajmicu u Vest Hem do kraja sezone. Mojes je želeo da dovede centarfora, pa je jedini pravi napadač u ekipi Majkl Antonio, pošto je klub prodao Ajaksu Sebstijana Alea početkom meseca.

- Džesi će nam dati više opcija u napadu pošto može da igra na skoro svim pozicijama napred, a može da igra i u veznom redu. Ne želim da budem u situaciji da dovodim nekoga samo da bih ga doveo. Oduvek sam govorio da ću, ako budem mogao da pronadjem rešenje u mojoj ekipi, to i uraditi. Ne mogu da poreknem da bismo voleli još jednog napadača. Poslali smo ponude za jednog ili dvojicu igrača koje bismo voleli da imamo. Ali, iz različitih razloga nismo mogli da ih dobijemo - rekao je Mojs.

RepublikaFoto: Starsport
Džesi Lingard i Bibras Natho

- Da li očekujemo još dolazaka? U ovom trenutku, ne - dodao je trener Vest Hema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading