ŠTA ĆE BITI S LEOM? Prvi čovek Barselone progovorio o Mesijevom statusu

Autor:

Sport

20.09.2020

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac je, za sada, ostao u Kataloniji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Saga oko Lionela Mesija konačno je završena pre nekoliko dana, a predsednik Barselone, Đozep Bertomeu, izneo je svoje mišljenje o celoj situaciji.

- Neću se svađati sa Mesijem. On je naš kapiten i vođa ekipe. Nisam mogao da mu dopustim da napusti klub jer je on najbolji igrač u istoriji fudbala i potreban je ekipi. Ako imate Mesija, garantovano je da ćete biti uspešni. Videli smo kako izgleda na terenu i više ne razmišljamo o celoj toj sagi. Trebalo bi da nam čestitaju na tome što smo uspeli da ga zadržimo. Najbolji igrač sveta treba da ostane kod nas - rekao je Bertomeu.

Zatim je pričao o planovima za budućnost, ali ne konkretnim.

- Uprava kluba i ja ćemo nastaviti da radimo na tome da imamo najbolju moguću ekipu. Niko ne želi da odustane. Klub neće stati i nastavićemo da radimo, imamo još mnogo problema koje bi trebalo da rešimo - poručio je prvi čovek Barselone.

Ipak, Mesi ima samo još godinu dana ugovora, pa postoji realna šansa da sledećeg leta napusti "Kamp Nou" bez obeštećenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading