PETORICA SUSPENDOVANA: Ekvadorci bili u noćnom provodu pred meč sa Argentinom

Autor:

Sport

13.10.2017

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Ekvadora suspendovao je petoricu reprezentativaca, koji su bili u noćnom provodu uoči meča sa Argentinom.

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Ekvador - Argentina

Ekvador je u poslednjem meču kvalifikacija za SP na svom terenu igrao sa Argentincom. Ekvadorci su još ranije izgubili sve šanse za plasman na Mundijal, dok je Argentini odgovarala samo pobeda.

Lokalni mediji navode da su petorica fudbalera Ekvadora napustili bazu nacionalnog tima, a da su se vratili tek tri sata iza ponoći. Oni su bili pijani, a čak trojica od ove petorice igrala su na duelu sa Argentinom.

"Gaučosi" su slavili sa 3:1 i izborili plasman na Mundijal. Mediji navode da su u provodu bili Ener Valensija, Džeferson Orehuela, Robert Arboleda, Gabriel Kortes i Žoao Plata.

- Oni neće biti pozivani u nacionalni tim do daljeg. To je bolna odluka za nas, za ekipu, za njih, ali jedina ispravna, jer je takvo ponašanje nedopustivo - rekao je predsednik Fudbalskog saveza Ekvadora Karlos Viljasis.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading