Najgorih 11 Mančester junajteda u ovoj deceniji: Mojes na klupi, Aleksis Sančez, srpski zet i ostali...

Autor:

Sport

26.12.2019

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko su najgori fudbaleri Mančester junajteda u proteklih 10 godina? Skot Paterson, novinar koji prati Mančester junajted, je napravio tim od 11 igrača, a predvodio bi ih sa klupe Dejvid Mojes. Ono što je veoma zanimljivo jeste da je većinu fudbalera doveo ser Aleks Ferguson.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Mančester junajteda

Junajted nije imao problema sa golmanima u ovih deset godina, pa je ovaj izbor pao na Granta koji je zabeležio svega dve utakmice. Jang po njegovom mišljenju nije kvaliteta Nevila i Rafaela Da Silve na desnom beku, za Erika Baija je sve jasno.

Batner je doveden od strane ser Aleksa, odigrao je 28 mečeva za klub, ali nije nakon toga imao dobru karijeru. Sada je bez kluba, ima 30 godina.

RepublikaFoto: twitter.com/Manchester United
Erik Baji u duelu sa Džejmsom Milnerom

Bebe je priča za sebe, ovaj fudbaler se može nazvati i prevarom jer ga je ser Aleks Ferguson kupio za 7 miliona evra, a da ga nije ni pogledao.


Šnajderlin se nije pokazao u Junajtedu, Švajnštajger nije bio ni izbliza kao u Bajernu, a Pereira je dobio šansu ove godine, ali je užasan po mišljenju ovog novinara.

U napadu očajna trojka, Falkao je bio razočaranje, Di Marija takođe, a šta onda reći za Aleksisa?
RepublikaFoto: Tanjug/AP
45 utakmica i 5 pogodaka u dresu crvenih-đavola

Ovi promašaji su koštali Junajted pravo bogatstvo...

Li Grant - Ešli Jang, Erik Baji, Aleks Batner - Andreas Pereira, Bastijan Švajnštajger, Morgan Šnajderlin, Bebe - Anhel Di Marija, Falkao, Aleksis Sančez

RepublikaFoto: instagram.com/westhamlatest
Dejvid Mojes proglašen za najgoreg trenera u deceniji engleskog velikana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading