"Falio je Tadić!"

Autor:

Sport

14.10.2019

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Litvanije Valdas Urbonas rekao je da će dati sve od sebe da ostvari dobar rezultat protiv Portugala u svojoj poslednjoj kvalifikacionoj utakmici

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Litvanija vs. Srbija

Srbija je pobedila Litvaniju sa 2:1 i tako ostala u igri za plasman na Evropsko prvenstvo kroz kvalifikacije.

Srpski nacionalni tim sada ima 10 bodova, jedan manje od drugoplasiranog Portugala, koji je poražen od Ukrajine.

- Nema veze što nam ostaje jedna utakmica sa Portugalom u gostima. Bez obzira na to što imamo samo jedan bod i nemamo šanse da prođemo grupu, trudimo se da igramo maksimalno svaku utakmicu, pa ćemo tako i u Lisabonu. Daćemo sve od sebe da izvučemo što bolji rezultat- rekao je Urbonas novinarima u Vilnjusu.

Reprezentacija Srbije na šampionat Evrope može ako pobedi obe utakmice do kraja, a Portugal ne ostvari trijumf protiv Luksemburga ili Litvanije.

Urbonasu se sviđa srpski tim, posebno dvostruki strelac Aleksandar Mitrović i odsutni Dušan Tadić.

- Vidi se da nedostaje Dušan Tadić. On mi se sviđa, daje kolorit reprezentaciji Srbije. Takođe i Mitrović koji mnogo daje na terenu. Razliga između Srbije i Litvanije je očigledna, samo pogledajte u kojim klubovima igraju srpski fudbaleri- rekao je Urbonas.

Istakao je da je apsolutno zadovoljan svojom ekipom u duelu sa Srbijom.

- Apsolutno sam zadovoljan, svi igrači su dali maksimum protiv Srbije, 110 odsto od sebe. Nemam primedbi. Jedino sam razočaran rezultatom, jer je moglo da bude nerešeno- naveo je selektor Litvanije.

Utakmica između Portugala i Litvanije igraće se 14. novembra u Lisabonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading