"Orlovi" šire krila ka Litvaniji: Idemo motivisano na pobedu, ali baraž je bliži!

Autor:

Sport

13.10.2019

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije u ponedeljak (20.45) igra sa Litvanijom u 6. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. "Orlovi" su u nedelju otputovali u Viljnus, a uprkos minimalnim šansama da se iz grupe plasiraju na Evropsko prvenstvo naši momci motivisano dočekuju meč sa starim znancem i idu na pobedu!

RepublikaFoto: Radovan Bibić
Fudbaleri Srbije

Izabranici Ljubiše Tumbakovića su u junu već jednom pobedili Litvaniju. U Beogradu je bilo 4:1.

- Očekujem dobru utakmicu. Svakako da ćemo ići na pobedu, da se dobro pripremimo za baraž u martu.  Realno je da razmišljamo o baražu. Imamo matematičke šanse,ali je realno da mislimo na baraž i pravimo plan i taktiku za mart - rekao je golman Srbije Predrag Rajković.

"Orlovi" su se za Litvance zagrevali protiv Paragvaja.

RepublikaFoto: Radovan Bibić

- Bila je dobra provera protiv Paragvaja, igrali smo dobro, pobedili smo,što je dobro pred ovaj meč a Litvanijom. Atmosfera u ekipi je odlična. Upoznajemo se sa sleektorom, dobro se radi, uigravamo se. Imamo kvalitet, zaslužujemo da se plasiramo na Evropsko prvenstvo, svi verujemo - poručio je golman Srbije.

Stefan Mitrović ističe da ekipa u Litvaniju odlazi u odličnom raspoloženju posle pobede nad Paragvajem u prijateljskoj utakmici u Kruševcu.


- Ozbiljno shvatamo Litvaniju, važan je kontinuitet pobeda u reprezentaciji. Očekujem tešku utakmicu, drugačiji su uslovi zbog veštačke trave. Ipak, našim kvalitetom možemo da ostvarimo pobedu", rekao je štoper Strazbura, dodajući da se tim na dobar način prilagođava na zahteve novog selektora Ljubiše Tumbakovića- rekao je Mitrović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading