SAŽVAKALI MU NOS, OTKINULI POLNI ORGAN I ZADNJICU! Užasavajuć prizor: Životinje koje svi obožavaju JELE ŽIVOG ČOVEKA (VIDEO)

Autor:

Svet

12.02.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najšokantnijih napada šimpanze desio se nad bračnim parom Sentom Džejmsom Dejvisom i njegovom suprugom Ladonom.

SAŽVAKALI MU NOS, OTKINULI POLNI ORGAN I ZADNJICU! Užasavajuć prizor: Životinje koje svi obožavaju JELE ŽIVOG ČOVEKA (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@CarCrazyCentral

Šimpanze su poznate po svojoj zverskoj snazi i agresivnom ponašanju koje ih čini opasnim, kako za ljude, tako i za sopstvenu vrstu. Iako dele skoro 99% DNK sa ljudima, postoji jasna razlika u njihovoj snazi, koja je oko četiri puta veća od snage čoveka. Ovo je dovelo do više napada na ljude i čak do pojedinih slučajeva kanibalizma među šimpanzama.

Jedan od najšokantnijih napada šimpanze desio se nad bračnim parom Sentom Džejmsom Dejvisom i njegovom suprugom Ladonom. Dok su proslavljali rođendan svoje šimpanze Moom, napali su ih dva mlada mužjaka šimpanze izletela iz kaveza. Životinja je brutalno napala ovaj par, odgrizla Ladoni palac, a Džejmsa povredila do te mere da je bio hospitalizovan šest meseci. Iako su se borili za svoje živote, nisu uspeli da izbegnu teške povrede koje su ih trajno promenile, prenosi Mondo.

Sent Džejms je nakon napada ostao zavistan od svoje supruge. Njegove povrede su bile toliko teške da nije mogao da obavlja osnovne svakodnevne aktivnosti, poput kupanja, odlaska u kupatilo ili jela, bez njene pomoći. Izgubio je zube, kontrolu nad ustima i njegov vid je ostao zamagljen. Ovaj napad je jasno pokazao koliko su šimpanze opasne i kolike posledice mogu ostaviti na ljudima.

Agresija šimpanzi je uobičajeni deo njihovog ponašanja, a prilikom napada često ciljaju lice i ruke žrtava. Vaše lice je ono po čemu vas prepoznaju, a oštećenje lica može trajno osakatiti žrtvu. Takođe, napadaju i ruke, koje su vaše oružje, jer znaju da će ih time onesposobiti.

Iako su fizički manje od ljudi, šimpanze su oko 1,35 puta jače od ljudi zbog većeg broja brzih mišićnih vlakana, što im daje veću snagu i brzinu. Ovo ih čini izuzetno opasnim, jer su u stanju da nanesu ozbiljne povrede čoveku.

U zaključku, napadi šimpanzi na ljude su pokazali koliko ove životinje mogu biti opasne i kolike posledice mogu ostaviti na žrtvama. Njihova zverska snaga i agresivno ponašanje čine ih nepredvidivim i opasnim, kako za ljude, tako i za sopstvenu vrstu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading