SILOVATELJ IZ LIFTA NAPAO JOŠ JEDNU ŽENU! Ona uspela da pobegne - UŽASU NEMA KRAJA!

Autor:

Hronika

12.02.2024

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Surovi napad na bespomoćnu devojku uznemirio je stanare koji su smatrali da su bezbedni s obzirom na to da se zgrada nalazi nedaleko od centra, da je prilaz izuzetno dobro osvetljen, a nikada ranije nije zabeležen nikakav incident.

SILOVATELJ IZ LIFTA NAPAO JOŠ JEDNU ŽENU! Ona uspela da pobegne - UŽASU NEMA KRAJA!

Foto: Shutterstock

S.J. (32) iz Aleksinca, koji je prošle noći uhapšen u Nišu pod sumnjom da je u liftu stambene zgrade u centru grada silovao 24-godišnju devojku, bio je ranije uključen u seksualni napad na drugu ženu. Taj napad se dogodio pre nekoliko dana, ali je žena uspela da izbegne napad.

- Prošle nedelje je seksualno zlostavljao radnicu jedne pekare u Žitkovcu kod Aleksinca. Nije uspeo da do kraja realizuje svoju nameru pa je delo kvalifikovano kao nedozvoljene polne radnje. S obzirom na to da se tek prikupljaju dokazi o ovom događaju, te da krivična prijava protiv njega nije još podneta, nalazio se na slobodi – navodi izvor Telegrafa upoznat sa ovim slučajem.

Prema informacijama od ljudi koji ga poznaju, uhapšeni muškarac je bio angažovan kao građevinski preduzimač i našao se u finansijskim problemima zbog dugova. U poslednje vreme počeo je da pokazuje neuobičajeno ponašanje. Njegovi prijatelji smatraju da je njegova namera bila da se ponaša bez obzira na posledice, s ciljem da završi u zatvoru kako bi izbegao suočavanje sa svojim dužnicima.

- Danima je lomio izloge po Aleksincu zbog čega su protiv njega podnošene prekršajne prijave. Zbog sumnje u njegovo duševno zdravlje, prošle nedelje je dva puta vođen u Psihijatrijsku bolnicu Gornjoj Toponici gde je ustanovljeno da ne pati od duševnog oboljenja ili drugog stanja koje bi uticalo na njegovu sposobnost da shvati značaj svoga dela i upravlja svojim postupcima pa nije bilo osnova da bude zadržan u ovoj ustanovi – objašnjavaju sagovornici. Dodaju da je reč o konfliktnoj osobi koja se nasilno ponašala i prema članovima porodice.

Muškarac iz Aleksinca uhapšen je sinoć u efikasnoj akciji policije nakon što je izvršio silovanje jedne mlade žene u zgradi gde živi. Incident se dogodio kada je žrtva ulazila u lift, gde ju je napadač napao, seksualno zlostavljao, a potom pobegao. Njene vapaje za pomoć čuli su komšije, koji su zatim obavestili policiju. Na mesto događaja stigli su, zajedno s policijskim patrolama, i inspektori za seksualne delikte i forenzički stručnjaci. Prema izjavama stanara, forenzički tim je koristio specijalne tehnike za detekciju otisaka i prikupljanje dokaza, uključujući uzimanje uzoraka ispod lifta, kako bi se pronašli biološki tragovi od značaja za dalju istragu ovog slučaja.

Na mestu seksualnog napada bila je žena koja se bavi poslovima čišćenja u ovoj zgradi.

- Pozvala me je upravnica zgrade da očistim lift. Svuda su bili tragovi neke crne materije koju je policija koristila. Primetila sam da nedostaje pod lifta a stanari su mi kazali da ga je policija odnela. Ne znam ništa o tom silovanju jer ne živim u ovoj zgradi. Stanari su mi kazali da je neka devojka napadnuta i to je sve što znam – rekla je ova žena.

Upravnica zgrade S.Đ. potvrdila je da se napad dogodio u ovoj zgradi ali je apelovala da se ne iznose detalji kako bi se sprečila sekundarna viktimizacija žrtve.

- Vrlo je osetljiva situacija, molim vas da dodatno ne uznemirujete devojku. Mogu samo da kažem da su stanari zgrade pozvali policiju – rekla je ova Nišlijka.

Surovi napad na bespomoćnu devojku uznemirio je stanare koji su smatrali da su bezbedni s obzirom na to da se zgrada nalazi nedaleko od centra, da je prilaz izuzetno dobro osvetljen te a nikada ranije nije zabeležen nikakav incident. Međutim, kako kažu sada će biti mnogo oprezniji.

- Uvek sam se osećala bezbednom, šokirana sam ovim što se dogodilo naročito što znam o kojoj se devojci radi. Ubuduće ću voditi više računa kada dolazim kući, naročito u večernjim satima – kazala je ova mlada Nišlijka. Drug koji je pratio do stana izrazio je nadu da će ovo ostati na nivou usamljenog incidenta.

- Na osnovu onoga što znam o tim stvarima, smatram da se izvršilac neće vraćati na mesto gde je već jednom napao a nadam se da to neće učiniti ni neko drugi. U svakom slučaju potrebno je preduzeti neke mere u zgradi kako se ovo što se desilo ne bi ponovilo - kazao je ovaj mladić.

Ono što ovu zgradu čini nebezbednom, a u šta su se uverili i novinari, je što ne postoji brava sa šifrom već su vrata širom otvorena tako da u nju može svako ući. Mala je verovatnoća da je napadač planirao napad baš u toj zgradi, veća je verovatnoća da je iskoristio priliku te da je zaskočio devojku koja je sama ušla u lif.

Policija je iste noći uhvatila izvršioca koga je devojka detaljno opisala a prema nezvaničnim informacijama, pronađen je u obližnjoj kafani.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading