NE DA NJEGA DŽIL! Poruka prve dame Amerike uzdrmala svet, a tiče se zdravstvenog stanja Džoa Bajdena: "NE ZNAM KAKO MOŽETE, ON BOOVU SMRT NE MERI GODINAMA, VEĆ TUGOM"!

Autor:

Svet

11.02.2024

23:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalni tužilac Robert Hur je sugerisao da predsednik Bajden pokušava da izbegne suočavanje sa optužbama za zadržavanje dokumenata, navodeći da 81-godišnji predsednik ima mutno i loše pamćenje, te da nije mogao da se seti ni kada je preminuo njegov sin Bo.

NE DA NJEGA DŽIL! Poruka prve dame Amerike uzdrmala svet, a tiče se zdravstvenog stanja Džoa Bajdena: "NE ZNAM KAKO MOŽETE, ON BOOVU SMRT NE MERI GODINAMA, VEĆ TUGOM"!

Foto: Tanjug/AP

Prva dama SAD Džil Bajden, reagovala je na optužbe specijalnog tužioca Roberta Hura da njen suprug, predsednik SAD Džozef Bajden, ne može da se seti kada je njegov sin Bo preminuo.

U mejlu upućenom donatorima kampanje, Džil Bajden ističe da ne može da zamisli kako bi neko mogao da iskoristi smrt njegovog sina za političke svrhe. Ona naglašava da je Boova smrt za nju i njenog supruga neprocenjiv gubitak koji se ne meri godinama, već dubokom tugom.


Specijalni tužilac Robert Hur je sugerisao da predsednik Bajden pokušava da izbegne suočavanje sa optužbama za zadržavanje dokumenata, navodeći da 81-godišnji predsednik ima mutno i loše pamćenje, te da nije mogao da se seti ni kada je preminuo njegov sin Bo. Ove tvrdnje su izazvale burne reakcije u javnosti, a Džil Bajden je istakla da je takve izjave doživela ne samo kao supruga, već i kao majka.

Bela kuća je reagovala na izveštaj tužioca Roberta Hura, kritikujući njegove navode o lošem pamćenju predsednika Bajdena. Izvor iz Bele kuće je odbacio Hurove tvrdnje, nazivajući ih "hipotetičkom odbranom" i ističući da je predsednik Bajden suočen sa značajnim ograničenjima. Ova situacija je izazvala dodatnu pažnju javnosti, posebno zbog aktuelnog političkog konteksta.

Smrt Boa Bajdena, najstarijeg sina predsednika Džozefa Bajdena, predstavlja emotivni i politički kontekst koji je privukao pažnju javnosti. Njegova smrt, kao i način na koji političari reaguju na ovu temu, postali su predmet analize i rasprave u javnosti. Emotivna veza koju javnost ima sa ovom temom dodatno je istaknuta reakcijom Džil Bajden na izveštaj tužioca Hura. Ova situacija je, s obzirom na političku pozadinu, izazvala različite reakcije i mišljenja u javnosti.

U skladu sa navedenim, reakcija Džil Bajden na optužbe o zadržavanju dokumenata i Hurove tvrdnje o lošem pamćenju predsednika Bajdena predstavlja važan segment aktuelne političke i emotivne dinamike koja okružuje trenutnu administraciju SAD.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading