PRINC HARI STIGAO U LONDON SAM! Kralju Čarlsu potvrđene CRNE slutnje, sin uz njega u teškim trenucima!

Autor:

Svet

06.02.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj Čarls je lično obavestio sinove Vilijama i Harija o svojoj bolesti, kao i svoju sestru i braću, pre nego što je javnost obaveštena o tome.

PRINC HARI STIGAO U LONDON SAM! Kralju Čarlsu potvrđene CRNE slutnje, sin uz njega u teškim trenucima!

Foto: Shutterstock

Princ Hari, vojvoda od Saseksa, doputovao je iz Amerike u Veliku Britaniju kako bi bio uz svog oca, kralja Čarlsa, koji se bori sa dijagnozom raka.

Bakingemska palata je potvrdila da je kralju Čarlsu dijagnostifikovan rak, ali detalji o vrsti raka nisu otkriveni javnosti, prenosi The Sun.

Porodična obaveštenja i Harijeva hitna reakcija

Prema izvorima bliskim porodici, kralj Čarls je lično obavestio sinove Vilijama i Harija o svojoj bolesti, kao i svoju sestru i braću, pre nego što je vest postala javna. Nakon saznanja o očevoj bolesti, princ Hari je hitno organizovao putovanje i poleteo iz Los Anđelesa, stigavši danas u London. On je odmah krenuo ka Klarens Hausu kako bi video oca.

Megan Markl ostala u Americi sa decom

Važno je napomenuti da je princ Hari doputovao sam, dok je njegova supruga Megan Markl ostala u Americi sa njihovom decom, princom Arčijem i princezom Lilibet.

Ovo putovanje princa Harija naglašava važnost porodičnih veza i podrške u teškim trenucima, dok se javnost i mediji širom sveta pridružuju u željama za brz i uspešan oporavak kralju Čarlsu.

Podsetimo, princeza Kejt Midlton takođe je skoro imala zdravstvenih problema i hitno je primljena u bolnicu zbog operacije abdomena.

Vest o operaciji Kejt Midlton izazvala je reakcije širom sveta, a mnogi su iskazali svoju podršku i želju za brz oporavak princeze.

(The Sun)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading