UMESTO KRSTA SRCE! Potresne scene na sahrani Lili koju je ubio bivši dečko u školi!

Autor:

Svet

03.02.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adrijan, sin policajca, nakon zločina se udaljio od mesta ubistva, ali je ubrzo uhapšen nakon što se sudario svojim vozilom sa BMW-om.

UMESTO KRSTA SRCE! Potresne scene na sahrani Lili koju je ubio bivši dečko u školi!

Foto: pixabay.com

Lili H. (18) je sahranjena u prisustvu porodice i prijatelja devet dana nakon što ju je ubio bivši dečko Adrijan K. (18) u školi u Nemačkoj.

Njeno grobno mesto u gradu Rauenbergu ukrašeno je vencom u obliku srca sa roze ružama, a pored nje se nalaze sveće sa potpisima i mermerni anđeo sa rečima "Uvek ćeš ostati u našim srcima".

Umesto klasičnog krsta, drveno srce sa njenim imenom zabodeno je u zemlju. Međutim, ono što ovu sahranu čini još potresnijom jeste činjenica da je pored Lilinog groba i grob njenog dede Gerharda R. (85) koji je umro tri nedelje pre njenog ubistva. Njegova urna smeštena je pored groba, simbolično obeležena manjim srcem.


Porodični prijatelj je istakao da je ovo prava porodična tragedija, naglašavajući da deda nije trebalo da bude sahranjen u Rauenbergu, već u Nuslohu gde je živeo. Međutim, nakon Lilinog ubistva, porodica je donela odluku da ih oboje sahrani u jednom grobu. 

Podsetimo, srednjoškolac Adrijan K. (18) je ubio Lili u školi 25. januara ove godine, nakon čega je navodno uzeo Lilin telefon, pozvao njenu majku i izjavio da "njega niko ne ostavlja". Adrijan, sin policajca, nakon zločina se udaljio od mesta ubistva, ali je ubrzo uhapšen nakon što se sudario svojim vozilom sa BMW-om. Iako se nalazi u pritvoru, za sada nije pružio nikakve informacije u vezi sa ubistvom.
 

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading