HOROR! Učenik ubio učenicu, pa pobegao - POLICIJA INTENZIVNO TRAGA ZA NJIM!

Autor:

Svet

25.01.2024

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Škola je evakuisana!

HOROR! Učenik ubio učenicu, pa pobegao - POLICIJA INTENZIVNO TRAGA ZA NJIM!

Foto: Shutterstock

U srednjoj školi Lovenort u Sent Leon Rotu u Nemačkoj došlo je do tragičnog događaja danas posle 10 sati kada je učenik, nakon sukoba, ubio svoju vršnjakinju koju je prethodno poznavao.

Prema izveštaju Bilda, napadač je u bekstvu, a policija intenzivno se traga za njim.

Nemački mediji izveštavaju da je do incidenta došlo tokom sukoba između učenika i učenice koji su imali prethodno poznanstvo. Policija iz Majnhama saopštila je da je škola evakuisana, a učenici su premešteni na sigurno mesto. Na mestu događaja su prisutni brojni policajci, a spasilački helikopter je bio pozvan kako bi transportovao devojku do bolnice. Nažalost, zbog teških povreda, devojka je preminula na licu mesta.

Podsećamo, dečak (15), koji je navodno sin Srbina koji je u aprilu ubio dete (7) ispred škole u Ulmu, uhapšen je u Nemačkoj zbog sumnje da je zadavio svoju devojku (15) početkom januara.

Zločin se dogodio uoči Nove godine u jednoj šumi kod Ulma, a osumnjičeni tinejdžer je navodno nakon zločina pozvao policiju i rekao da je ubio svoju devojku.

Kada su patrole stigle na lice mesta devojčicu su pronašli bez svesti. Ona je hitno prevezena u bolnicu gde je preminula 1. januara u jutarnjim satima.

Kako se navodi, osumnjičeni dečak je sin Srbina, koji je na vaskršnji ponedeljak 2023. godine u Ulmu ubio svoju sedmogodišnju pastorku, što tužilaštvo nije ni potvrdilo ni demantovalo.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading