NOVI JEZIVI DETALJI UBISTVA DEVOJČICE U NEMAČKOJ! Srpski dečak zadavio svoju devojku, pa uradio OVO!

Autor:

Hronika

03.01.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne želi zvanično da potvrdi da je dečak, koji je zadavio devojku u šumi prošle srede, zapravo njegov sin.

NOVI JEZIVI DETALJI UBISTVA DEVOJČICE U NEMAČKOJ! Srpski dečak zadavio svoju devojku, pa uradio OVO!

Foto: Shutterstock

Devojčica (15) preminula je nakon što je, prema navodima, zadavio srpski vršnjak istog uzrasta, u šumi kod Ulma.

Nemački mediji izveštavaju da je osumnjičeni dečak sin čoveka koji je prošle godine na uskršnji ponedeljak ubio drugu devojčicu. Dečak iz Srbije je optužen za gušenje svoje devojke, a iako su spasioci uspeli da je stabilizuju na licu mesta, preminula je u bolnici 1. januara.

Ubio, pa pozvao policiju

Osumnjičeni se trenutno nalazi u pritvoru, a mediji izveštavaju da je sam pozvao policiju veče 29. decembra, skrenuvši pažnju na svoj zločin. Trenutno se protiv njega vodi istraga za ubistvo iz nehata.

Zvaničnici su ga uhapsili neposredno nakon dolaska hitnih službi na mesto zločina, a osumnjičeni se nije opirao hapšenju.

Srpski dečak još uvek nije pružio nikakve detalje o zločinu ili razlozima zbog kojih je pokušao zadaviti svoju devojku.

Pozadina zločina ostaje otvorena, kako je objasnio javni tužilac iz Ulma, bez dodatnih informacija o motivima.

Prema izveštajima nemačkih medija, osumnjičeni za nedavno gušenje devojčice u šumi navodno je sin muškarca koji je, prema istim izvorima, ubio svoju pastorku nožem u školskom centru u Viblingenu na uskršnji ponedeljak 2023. godine.

Samo nekoliko nedelja ranije, regionalni sud u Ulmu doneo je odluku o trajnom smeštanju muškarca u zatvorenu psihijatrijsku bolnicu, nakon što je proglašen neuračunljivim zbog akutne šizofrenije. Iako zvanično niko ne potvrđuje da je osumnjičeni dečak za gušenje u šumi njegov sin, istraživanja uredničkog tima nemačkih medija i anonimni kontakti s porodičnim poznanicima ukazuju na blisku porodičnu vezu između njih dvojice. Nekoliko medijskih izveštaja dodatno potvrđuje povezanost između ova dva tragična slučaja.

Podsećamo da je 41-godišnji Srbin ubio svoju sedmogodišnju pastorku dok su igrali "Indijance", a tokom sudskog postupka postalo je jasno da je čovek mesecima bio zaokupljen zbunjujućim teorijama i religijama.

Iz uverenja da mora da žrtvuje svoju "omiljenu ćerku" Bogu da bi potom dobio nagradu, ubio ju je, kako je sam objasnio na sudu.

On je takođe sam pozvao hitnu pomoć i telefonom priznao zločin, kao što je sada učinio 15-godišnjak.

Za sada nije poznato da li se su dečak i žrtva našli u šumi ili su zajedno otišli tamo.

Ukoliko osumnjičeni bude osuđen, po krivičnom zakonu za maloletnike može da se suoči sa maksimalno deset godina zatvora. Istraga takođe ima za cilj da proveri da li je optuženi bio pod dejstvom alkohola i/ili opojnih droga.

Ako dođe do suđenja, ono će se verovatno odvijati iza zatvorenih vrata jer osumnjičeni ima samo 15 godina. Dakle, pitanje zašto je srpski dečak ugušio svoju devojku može ostati bez odgovora u javnosti, piše Telegraf.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading