ŠOKANTNA ISPOVEST OTETE NOE ARGAMANI: Hamas objavio novi JEZIVI SNIMAK (VIDEO)

Autor:

Svet

15.01.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama zarobljenih talaca: Noa Argamani tvrdi da su njena dva druga ubijena u napadima IDF-a

ŠOKANTNA ISPOVEST OTETE NOE ARGAMANI: Hamas objavio novi JEZIVI SNIMAK (VIDEO)

Foto: X/MarioNawfal


Hamas je nedavno objavio snimak na kome Noa Argamani (26) tvrdi da su njena dva zarobljena druga navodno ubijena u napadima izraelske vojske.

Ova izjava dolazi nakon što su militanti najavili da će otkriti sudbinu Argamani i još dva taoca - Josija Šarabija (53) i Itaja Svirskog (38). Noa Argamani je bila među mladima koji su uživali na muzičkom festivalu Nova u blizini Reima kada su naoružani napadači probili mesto i otvorili vatru, ubivši više od 1.100 Izraelaca, uglavnom civila, u masakrima u kibucima.

 

 


**Dramatična poruka sa festivala**

Noa je očajnički poslala poruku svojoj prijateljici u 8.10 ujutru, navodeći da je zarobljena na parkingu i da ne može da izađe. To je bila poslednja komunikacija sa Noinim prijateljima i porodicom pre nego što su se pojavili snimci na internetu na kojima moli za život dok je vode u Pojas Gaze na zadnjem delu motora.

**Sto dana od invazije Hamasa**

U nedelju se navršilo 100 dana od invazije Hamasa na južni Izrael, a situacija sa talcima i dalje ostaje neizvesna. Čak 240 talaca je uzeto 7. oktobra da bi se koristili kao poluga u razmeni zatvorenika sa Izraelom, čime je ova dramatična situacija dodatno zakomplikovana.

Ova situacija dodatno potvrđuje kompleksnost odnosa između Izraela i Hamasa, kao i tešku sudbinu nevinih ljudi koji su postali žrtve ovog sukoba. Sve oči su uprte u dalji razvoj događaja, dok se svet nada pozitivnom ishodu ove napete situacije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Sara

15.01.2024 22:43

Invazija Hamasa na juzni Izrael? Verovatno ste mislili,, Invazija okupacionih snaga cionista na Gazu, juzni deo Palestinske drzave. Cionisticki izrael 75 godina drzi jedan narod kao taoce. Muce ih, ubijaju, uskracuju im sva prava. Nije I'm dovoljno sto su im oteli drzavu! Zasto ne pisete da su im zatvori puni maloletne dece. Zatvaraju decu od 12 godina! To nema nigde u svetu! Ajde Malo pisite o tome. O strasnim mucenjima I seksualnim zlostavljanjima dece I Zena u njihovim zloglasnim zatvorima