KEJT MIDLTON NAGRAĐUJE LOJALNOST: Nataša je bila oslonac za kraljevsku porodicu u teškim trenucima, a sada joj se to debelo isplatilo (VIDEO)

Autor:

Svet

10.06.2024

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša radi sa princezom od Velsa od 2007. i navodi se da je dostupna noću i danju kao "uvo za slušanje".

KEJT MIDLTON NAGRAĐUJE LOJALNOST: Nataša je bila oslonac za kraljevsku porodicu u teškim trenucima, a sada joj se to debelo isplatilo (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Kejt Midlton se zahvalila svom najbližem savezniku na lojalnosti tako što ju je unapredila na ključnu poziciju u Kensingtonskoj palati.

Princeza od Velsa (42) imenovala je Natašu Arčer na novu ulogu višeg privatnog izvršnog pomoćnika.

Nataša je ažurirala svoju LinkedIn stranicu prošle nedelje kako bi obelodanila svoju novu kraljevsku ulogu.

Ranije je ova 36-godišnjakinja radila kao personalni asistent i stilista Kejt Midlton. Nataša je oslonac za kraljevsku porodicu u trenucima dok se Kejt podvrgava preventivnoj hemoterapiji, nakon dijagnoze raka.

Nataša je bila jedna od retkih osoba koje su viđene kako napušta londonsku kliniku, gde je Kejt boravila nakon operacije abdomena u januaru.

Za nju se kaže da je pomagala Kejt dok putuje i odlazi sa bolničkih pregleda i da je neodvojiva od princeze.

- Nataša zaslužuje ovo unapređenje. Ona je nepogrešivo diskretna i odana Kejt. Povećavanje plate će takođe biti dobrodošlo. Ovo postavljenje znači da možemo očekivati da ćemo Natašu gledati pored Kejt u godinama koje dolaze. Izgleda da je to Kejtin način da joj se zahvali na lojalnosti - rekao je neimenovani izvor za britanske medije.

Nataša radi sa princezom od Velsa od 2007. i navodi se da je dostupna noću i danju kao "uvo za slušanje".

Nataša, koja je pet godina mlađa od Kejt, u princezinoj orbiti je više od 13 godina i bila je svedok svih ključnih događaja u njenom životu. Bila je uz nju na kraljevskim venčanjima, porođajima i prekookeanskim turnejama, posećivala je Kejt u londonskoj bolnici Sveta Meri, nakon rođenja njene dece.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading