MLADI I ZELENI: Ovu fotografiju Novaka Đokovića i Ane Ivanović do sada niste videli! (FOTO)

Autor:

Sport

10.06.2024

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana i Novak su prijatelji od tinejdžerskih dana.

MLADI I ZELENI: Ovu fotografiju Novaka Đokovića i Ane Ivanović do sada niste videli! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kada su započinjali svoje profesionalne teniske karijere, Novak Đoković i Ana Ivanović bili su članovi teniskog kluba Partizan. Oboje su tada bili velike nade svetskog tenisa, a iako je među njima postojala starosna razlika od svega šest meseci, veoma su brzo razvili snažno prijateljstvo.

Na zvaničnom sajtu Novaka Đokovića, moguće je pronaći fotografiju na kojoj su oboje imali 18 godina, dok su zajedno provodili vreme u klubu. Ova slika pruža retku uvid u njihovu mladost i rane početke karijere.

 

 

Tokom svojih karijera, oboje su postigli izuzetne rezultate. Novak Đoković je postao jedan od najuspešnijih tenisera svih vremena, osvojivši veliki broj Grand Slam titula i postavši svetski broj jedan. Sa druge strane, Ana Ivanović je takođe ostvarila značajne uspehe, uključujući osvajanje Rolan Garosa 2008. godine.

Iako su se profesionalno usmerili na svoje teniske karijere, Novak Đoković i Ana Ivanović su zadržali prijateljstvo kroz godine. Njihova zajednička prošlost u teniskom klubu Partizan ostala je važan deo njihovog odnosa, dok su oboje rasli i razvijali se kao sportisti i kao ljudi.

Na sajtu Novaka Đokovića, postoji bogata foto galerija koja pruža uvid u njegov put ka uspehu. Fotografije iz njegove mladosti, uključujući i one sa Anom Ivanović, svedoče o tome kako su oboje izrasli u vrhunske sportiste. Ove slike su dragocen deo njihove istorije i podsećaju nas na skromne početke dvoje teniskih velikana.

Kroz svoje karijere, Novak Đoković i Ana Ivanović su ostavili dubok trag u svetu tenisa i nastavili da inspirišu mlade tenisere širom sveta. Njihovo prijateljstvo i zajednička prošlost u teniskom klubu Partizan ostaju važan deo njihovog identiteta, dok se sećaju svojih početaka i koraka ka vrhu teniskog sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading