DVOJICA 12-OGODINJAKA PROGLAŠENA KRIVIM ZA UBISTVO! Istorijska presuda u Engleskoj! POSTALI NAJMLAĐE OSUĐENE UBICE U DRŽAVI!

Autor:

Svet

10.06.2024

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

sukob se dogodio u novembru prošle godine u parku u Vulverhemptonu. Prema tvrdnjama optuženih, Sisahai je tražio od njih da se povuku sa klupe, a nakon toga je jedan od dečaka posekao mačetom Sisahaija po nogama, da bi ga drugi navodno udarao pesnicama po glavi.

DVOJICA 12-OGODINJAKA PROGLAŠENA KRIVIM ZA UBISTVO! Istorijska presuda u Engleskoj! POSTALI NAJMLAĐE OSUĐENE UBICE U DRŽAVI!

Foto: Shutterstock

Presuda

Dvojica 12-godišnjaka proglašena su danas krivim za ubistvo Šona Sisahaija (19) u novembru u Vulverhemptonu, čime su postali najmlađe osuđene ubice u Velikoj Britaniji. 

Prema izveštaju Gardijana, sukob se dogodio u novembru prošle godine u parku u Vulverhemptonu. Prema tvrdnjama optuženih, Sisahai je tražio od njih da se povuku sa klupe, a nakon toga je jedan od dečaka posekao mačetom Sisahaija po nogama, da bi ga drugi navodno udarao pesnicama po glavi. Ovi detalji su šokirali javnost svojom surovošću i brutalnošću.


Na sudu je navedeno da je Sisahai zadobio teške povrede, uključujući frakturu lobanje i ranu od mačete dubine 23 centimetra koja mu je prorezala desno plućno krilo. Jedan od osuđenih dečaka je priznao da je posedovao mačetu, ali je okrivio svog saoptuženog za smrt Sisahaija.

Poroti je rečeno da Sisahai i njegovi prijatelji "nisu bili nasilni, niti učinili bilo šta da uvrede" dvojicu optuženih koji su lutali ulicama sa velikom mačetom pre napada. Ovaj detalj dodatno baca svetlo na surovo nasilje koje je dovelo do tragičnog ishoda.

Podsećamo, da je Kosta Kecmanović prošle godine 3. maja u Beogradu, u O.Š. Vladimislav Ribnikar, ubio devetoro svojih drugara i čuvara škole, a još petoro ranije, ali za ovaj zločin ne može da mu se sudi, jer u trenutku izvršenja masovnog ubistva, nije imao 14 godina. On se od masakra nalazi u psihijatrijskoj ustanovi u Beogradu, a njegovi roditelji, Miljana i Vladimir Kecmanović su se našli na optuženičkoj klupi.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading