NEMAČKA U FEBRUARU POKREĆE TREĆI SVETSKI RAT S RUSIJOM? Procurio tajni dokument, vojska već zna šta treba da uradi PROTIV PUTINA

Autor:

Svet

15.01.2024

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinari nemačkog Bilda objavili su zabrinjavajuće detalje dokumenta na osnovu kojeg bi svet, ako bi se plan ostvario, bez sumnje ušao u Veliki rat

NEMAČKA U FEBRUARU POKREĆE TREĆI SVETSKI RAT S RUSIJOM? Procurio tajni dokument, vojska već zna šta treba da uradi PROTIV PUTINA

Foto: Tanjug/Ap, Shutterstock

I bez ove informacije većem delu sveta bilo je krajem prošle godine jasno da srlja putem bez povratka, gledajući globus gde se sve odvijaju ratovi.

Međutim, zrnce nade do danas je postojalo da bi velike sile mogle da spuste loptu na zemlju i izbegnu početak Trećeg svetskog rata.

Ako je suditi po informacijama koje je upravo objavio Bild, izgleda da Nemačka u tajnosti priprema otvaranje velikog fronta s Rusijom. Čitajte, početak velikog rata.

Nemačka vojska Bundesver sprema se za oružani sukob s Rusijom, a prema objavljenim tajnim dokumentima, eskalacija sukoba je moguća već ovog februara.

Taj tajni dokument do koga su došli novinari Bilda, scenario je obuke koji je već dat nemačkoj vojsci, a u njemu se, korak po korak, mesec po mesec, opisuje kako bi mogao da postupa ruski predsednik Vladimir Putin i kako bi NATO morao, u tom slučaju, da se brani.

U ovom scenariju Bundesvera, eskalacija će početi za samo nekoliko nedelja. Desetine hiljada nemačkih vojnika moralo bi da se ubrzo potom pošalje u akciju.

RIA Novosti su potom prenele da su akcije opisane do tančina – a u njima dolazi do kulminacije između Rusije i Zapada, nakon čega NATO šalje stotine hiljada vojnika zbog čeka sukob postaje neizbežan u leto 2025. godine.

Najverovatnije mesto tog sukoba biće, smatra se u tajnom dokumentu, koridor Suvalki između Belorusije i Kalinjingradske oblasti.

Ipak, zdrav razum i dalje nam svima govori da najveće evropske sile neće dozvoliti da se specijalna vojna operacija u Ukrajini prelije na ostatak kontinenta.

Prema rečima Filipa Bridlava, nekadašnjeg vrhovnog komandanta NATO snaga iz 2014. godine kada je Rusija anektirala Krim, postoje samo tri scenarija za kraj sukoba u Ukrajini, a u dva će pobediti Vladimir Putin.

Nemačka se dakle ozbiljno sprema za "odbrambeni" rat s Rusijom a da je niko sa njenog tla i dalje nije napao.

S druge strane, Nemci bi možda mogli da se spremaju za unutrašnje socijalno-političke sukobe jer su protesti poljoprivrednika i mašinovođa protekle nedelje pokazali svima koliko je "nešto trulo u državi Nemačkoj" i koliko je ta zemlja zapravo posrnula.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sanja

15.01.2024 13:43

Celom svetu su zla naneli i nije im bilo dosta pa bi opet stvarno ih treba izbrisati sa lica zemlje da im ni tragovi ne ostanu

Jovica

15.01.2024 15:23

Rusi si ih jednom bacili na pleća i pustili ih da žive i nakon svih zločina. Ako Nijemci opet podignu oružje na Ruse treba Rusi da im ovaj put odsijeku glavu i rasparčaju tu zemlju u komadiće.

Goga

15.01.2024 17:37

Usijane besne glave. Lako je iz kancelarije komandovati i to radi bez i profita. Treba te nemce sravniti sa zemljom.